2777
2789
عنوان

سفر به هند...کمک کنید لطفا

1097 بازدید | 12 پست
سلام مامانای گل...من میخوام برم هند ...پسرمم اونموقع 1 سالشه ...پروازهاشم طولانیه واسه اینکه اذیت نشه چی کار کنم؟...8 ساعتم ترانزیت داریم غذاشو چه جوری داغ کنم؟؟؟ و اینکه اونجا هواش داره گرم میشه واسه نی نیم چیا ببرم؟
تا هند با ماهان و ایران ایر سه جهار ساعته کاش با پرواز ایرانی میرفتین راحت تر بودین
8 ساعت ترانزیت خیلی زیاده فرودگاه معمولا آب جوش دارن واسه قهوه و کافی واسه شیر خشک بتون میدن اب جوش
غذای گرم رو احتمالا باید تو رستوران بخوری یا خواهش کنی توی ماکروفرشون واست گرم کنن که بعیده.
هند هوای الانش عالیه بهاری بین 25 تا 30 .....نمیدونم کی میخوای بری .
فقط هتل خوب بگیر 5 ستاره باشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای شوشو ما هم اونهفته برگشته ههههههههههههه(-= برام ساری آورد(-= ولی میگفت خیلی کثیفه اونجا!!!!!!!!!!
امیرحسینم 17خرداد (مبعث) دنیا اومدخدایا شکرت..

میگن پنجره دل آدمای مهربون رو به خدا باز میشه؛از اون پنجره من رو هم دعاکن...
با ماهان 3تا 4ساعته که!!!! چرا اینجوری نمیری؟؟؟ اذیت میشی خب
امیرحسینم 17خرداد (مبعث) دنیا اومدخدایا شکرت..

میگن پنجره دل آدمای مهربون رو به خدا باز میشه؛از اون پنجره من رو هم دعاکن...
منم با ماهان رفتم 4 ساعت..............البته من جزیره گوا رفتم.......دهلی و بمبیی نرفتم.......حتما برو هتل 5 ستاره.............پروازتم اگه میتونی مستقیم انتخاب بکن.........سعی کن خودت براش غذا اماده کنی اصلا حتی واسه مزه هم از غذاهاشون نده..........دستمال مرطوب و قطره ضد عفونی یادت نره..........
گوا خوب بود زیبا با هوای عالی
ولی خب اصلا شبیه ترکیه و دبی نیست انتطاره یه مسافرته شیک رو نباید داشت خرید هم هیچ
ولی نقره و بدلیجات ارزونه .
من اسفند پارسال بودم .تازه گوا جزو تمیز ترین جاهاش هست
خوده هتل عالی و تمیز ولی یه متر اون ورترش خاکی بودش .
به من خیلی خوش گدشت جزو بهترین مسافرتام بود چون دنباله یه مسافرته بخور و بخواب با استراحت و خواب بودم و واقعا نیاااز داشتم .
سلام . من اسفند سه سال پیش رفتم. دهلی بودیم. جیپور و تاج محل هم رفتیم. ۲۲ اسفند تا ۵ فروردین اونجا بودیم . هوا کمی گرم بود. اما نه زیاد. نگران هوا نباش. فکر کنم خوب باشه. پرواز ما هم ماهان بود ۴ ساعت و نیم حدودا. غذاهای اونجا(حتی وقتی نوشته تند نیست) خیییییییلی تنده. گول نخوریا D: نی نی برادرم همراه ما بود. تو یه هتل براش سوپ شیرین سفارش دادیم. (نوشته بود سوپ شیرین و سوپ تند) ما هم گفتیم لابد شیرینش تند نیست. قبل سفارش هم کلی به آقاهه گفتم برا نی نی می خوایم تند تباشه هااااا، گفت نه ههههههههه اصلا تند نیست. منم قبل دادن به نی نی امتحان کردم که داغ (!!) نباشه. اما از تندی اش کلی سوختم تو همون یه قاشق!!!. خلاصه اینکه اصلا غذاهای اونا رو بهش نده. حتی اونایی که میوه ایه و.... هم نده. خیلی کثیفن. یه غذای ساده براش درست کن برای تو راه که خراب نشه. مثلا پوره سیب زمینی و کدوحلوایی . بعد هر موقع خواستی بهش بدی، شیر خودتو باهاش قاطی کن که دمای خوبی هم پیدا کنه. زرده تخم مرغ هم بپز ببر. با شیرت قاطی کن هر موقع خواستی بدی. مرغ پخته هم فکر نکنم زود خراب شه. برنج هم همین طور . به نظرم اگه نشد گرم کنی همون شیر خودتو بریزی روش خوب میشه.

ممنون بچه ها ... هتل نمیریم می ریم خونه برادر شوهرم ... آخه 4 نفریم اگه بخوایم با پرواز مستقیم بریم خیلی هزینمون میشه ... همین الان نفری 1500000 هزینمون شده البته نی نیم نصفه قیمته :)
خدارو شکر پروازمون خوب وقتیه تو وقت خوابه نی نیمه اما ترانزیت تو وقت شیطونیش افتاده :((((