2777
2789
سلام آرزو جون میشه توضیح بدی تشنحای وسرت در چه حده الان چه مدته شاید بهتر یتونیم کمکت کنی م پسر منم از تقرسبا دو متهو نیمگی تا جهار ماهگی تشنج میکرپ که الان یا فنو و لیسکانتی کنترل شده خداروشکر ونه ماهه تشنح نمیکنه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای گل یه خبر خوب.بعد اینهمه خرید اینترنتی بالاخره کسی که منصف و امین باشه رو پیدا کردم.تو رو خدا گول خرید اینترنتیا و تبلیغ الکی رو نخورین.من با یه خانومی آشنا شدم تو همین سایت که خدااا خیرش بده نصفهربیشتره سیسمونیمو ازش خریدم خدایی چه جنسایی متنوع و شیک و هر چی اراده کنی داره.قیمتاشم خدایییییی عالیه.گفتم راهنماییتون کنم شمام الکی گول نخورین و از جای مطمعن خرید کنید و یه دعا بجون من و نینیم بکنید.الکی گرون نخرین.وایبر هم داره شمارش هست09213877073
خدایاشکرکه دونیمه راکامل کردی.همسرم عاشقتم واین عشق رامدیون تک تک خوبیهایت هستم

من خودم توبچگی یکبار تشنج کردم اما خداروشکر نیاز به درمان نداشت. اما یه دکتر خیلی خوبی رو تو تهران میشناسم که متخصص مغز و اعصابه می تونید برای درمان تشنج به ایشون مراجعه کنید. سایتشونم پیدا کردم براتون میذارم خودتون برید ببینیدشون

https://doctortaherian.com/