اره عزیزم برادر من 3 سال دارو خورد کامل خوب شد البته صرع نداشت تشنج کودکان بود کاربامازپین غفط خورد
تسلیم نخواهم شد! زندگی می کنم...برای رویاهایی که منتظرندبه دست من واقعی شوند...من فرصتی برای بودن دارم پس ساکت نمی نشینم...می گذارم همه بدانندکه من با همه توانایی ها وکاستی هاشاهکارزندگی خودهستم.کافی ست لحظات گذشته رارهاکنم وبرای ثانیه های آینده زندگی کنم...چون رویاهایم آنجاست ومن فقط یکبارفرصت زندگی کردن رادارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم چندبار بچگی تشنج کردم، پدر و مادرم خدا رو شکر پیگیری کردن و تا 6 سالگی قرص میخوردم، الان خوب خوبم ولی پسر عموم رو مادرش چندتا دکتر برد و گفت چیزی نبوده خوب شده ، به بچه ام قرص نمیدم، الان صرع داره
من خودم چندبار بچگی تشنج کردم، پدر و مادرم خدا رو شکر پیگیری کردن و تا 6 سالگی قرص میخوردم، الان خوب خوبم ولی پسر عموم رو مادرش چندتا دکتر برد و گفت چیزی نبوده خوب شده ، به بچه ام قرص نمیدم، الان صرع داره
دختر منم مقاوم ب درمان شد از یکسال و نیمی الان سه سال و نیمشه تازه داره راه میفته پوستم کنده شده تنها کاری ک کردم دوباره بچه دار,شدم ک کلی تو روحیه خودم و همسر عزیزم تاثیر داشت