2777
2789
عنوان

پدرشوهرم تو جمع کتکم زده

2571 بازدید | 63 پست

شوهرم هیچکاری نمیکنه اصن هیچی براش مهم نیس فقط خودش نمیدونم معتاده یا نه ولی پول میده بهم ولی دیگ کاری ب هیچی نداره مسئولیت پذیر نیست کارای خونه انجام نمیده ولی باباش جاش میکنه ایکارا رو سه واحد خونه دارن ولی چون شوهرم ایجوریه نمیخام برم اونجا که شوهرم کلا ول بشه حتی پیش همم نمیخوابیم رابطه هم اصلاااا 

من گفتم نمیام خونه بابات باید خونه رهن کنی باباش خودش خونه رهن کرد اسباب کشی کرد اومدیم تو ای خونه وقتی اومدم همه چیش خراب بود نه اب میومد کولر خراب ابگرم کن خراب اتاقش در نداشت خونه هم خیلی زشت بود ب شوهرم گفتم من اینجا زندگی نمیکنم باید جای دیگ بگیری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت اگ خواسین برین خونه دیگ من میرم مسافرت خونه که اماده شد میام 😏ب خواهرم گفتم زنگ بزنه ب خانوادش خواهرمم زنگ زد بهشون سروصدا کرد گف خواهرم گفنه میخاد بیاد خونه من خلاصه پاشدن اومدن اینجا دوست صمیمیم ک رفت امد خانوادگی داریمم اینجا بودن پدر شوهر مادرشوهرمم بودن من گفتم اینجا زندگی نمیکنم مگ قرار نیست صبح تا شب تو خونه باشم جایی نرم بسوزم و بسازم باید مسکنم خوب باشه ول میکنم میرم خونه خواهرم گف بچه ها رو بزار برو جنون بهم دس داد پاشدم کلی زدم تو سر خودم گفتم نمیدم بچه هام بچه هام ماله خودمه خدا هم نمیتونه ازم بگیره حالم بد شد

یهو پاشد بهم حمله کرد مشت زد تو سرم لگدم زد تو پهلوم شوهرمم مث ماست نشس نگاه کرد زن همسایمون جلوشو گرفت مادرشوهرمم بهش گف ولش کن ای از اول بی اصل و نصب بود