2777
2789
عنوان

دردمعده

629 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها به کمکتون احتیاج دارم نزدیک پنج ماهه معده ام بطور مداوم دردمیگیره ومیسوزه وهمش درحال استفراغم پیش پزشک متخصص رفتم اندوسکوپی شدم ومعده ام کمی التهاب داشت وعصبی بود دارو داد مصرف کنم اما خوب نشدم جواب سونومم عالی بود الان برام مانومتری مری نوشته کسی تاحالا مانومتری مری انجام داده چجوریه واینکه برای مانومتری بیمارستان طالقانی رفتید نوبت گیریش چجوریه وجواب چندروزه بدستم میرسه لطفا هرچی میدونید بگید

سلام چندسالتونه؟ بهترید الان؟ من هم علایم شماروداشتم طول میکشه تاخوب شی منم مانومتری نوشتن برام نرفت ...

سلامممم رفتمممم عالیم خداروشکررر

دکترم کلی تلاش کرد تاخوب بشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مانومتری درد داشت؟ دکترتون کی بود؟ تشخیصشون چی بود؟

نه عزیزم درد نداشت فقط یکم تحمل وصبر میخواد 

دکترگوارشم دکتر علی قاسم زاده است 

برای ریفلاکسم رفتم که گفتن به مری اسیب نزده وزیاد نشده ومشکلاتم بیشتر از استرس

چرا مانومتری نوشت براتون؟

من بخاطر استرس ومشکلات عصبی معده ام بشدت داغون شده بود واندوسکوپی کردم مشخص شد ریفلاکس دارم وشدتش کمه اما به سختی غذا میخوردم ومیتونستم چیزی قورت بدم وخیلی عذرمیخوام اما همش حالم بهم میخورد دکتر سونو و....نوشته بود اما همه چی عادی بود احتمال داد بخاطر ریفلاکس مری اسیب دیده باشه وخواست میزان ریفلاکس ودربیاره که فرستادم مانومتری

من نه ماهه مشکلو دارم هنوز قورت دادن یکم سخته برام دردناکه،مانومتری هم دادم جوابش خوب بود گفتن دریچه معدم شل شده که نباید غذا زیاد بخورم و خم نشم که اسید برنگرده به مری و موقع خواب هم شیب دار بخوابم  

من نه ماهه مشکلو دارم هنوز قورت دادن یکم سخته برام دردناکه،مانومتری هم دادم جوابش خوب بود گفتن دریچه ...

منم همین بودم وهستم ....اما هرچی تو بدن اتفاق میوفته منشا عصبی داره لطفا نوشیدنی گازدار نخورید ترشی،فلفل،سرکه کلا 

چای نخورید من چای به وجایگزین چای کردم قهوه هم نخورید رفته رفته بهتر میشید 

شیر بدون لاکتوز و ویتامین دار خوبه بخورید 

عسل ناشتا خوبه 

اب سیب زمینی وناشتا بخورید خوبه 

هرشب موز بخورید 

قبل خواب هم چیزهای ابکی اصلا نخورید 

از استرس وادمای منفی هم دوری کنید تشدید میکنه ریفلاکستون و

منم همین بودم وهستم ....اما هرچی تو بدن اتفاق میوفته منشا عصبی داره لطفا نوشیدنی گازدار نخورید ترشی، ...

ممنون از راهنماییتون انشالله زودتر خوب شین

من از ۷۶ کیلو در عرض ۹ماه شدم ۶۵ کیلو خیلی وقتا فکرهای بد میکنم

ممنون از راهنماییتون انشالله زودتر خوب شین من از ۷۶ کیلو در عرض ۹ماه شدم ۶۵ کیلو خیلی وقتا فکرهای ب ...

تشکر همچنین 

من از ۵۲ رسیدم به ۴۵ 

چرا فکرهای بد؟بنظرم گاهی وقتا باید به قیمت از دست دادن سلامتیمون بدونیم هیچ چیز ارزش نداره 

چون ادمی هستید که زیاد فکروخیال میکنه وفکرهای بد باعث استرس هم میشه سعی کنید مراقبه گوش بدید

اسفند دودکنید هرروز

و مومیایی مکه که زرد رنگه عطاری ها دارن بگیرید واستفاده کنید مثل قرص بخورید ارومتون میکنه وگرنه ارجاعتون میدن به روانپزشک اونموقع قرص هایی که میدن بهتون همش خواباوره

قرص نوتریپتیلین ۲۵ روزی یک عدد روحیه م یه کم بهتر شده ولی بد دردیه مشکل گوارش

روی من نوتریپتیلین اثر نکرد رفتم پیش روانپزشک 

دکترم دید داروهای روانپزشک خوب نیست قطع کرد خودش اسنترا داد بهم خیلی بهتره 

تا خودتون نخواید حالتون وبهترکنید وضع همینه 

منم همینطوری بودم شب وروز نداشتم اما الان خیلی بهترم