2777
2789
سلام پسرم 2 ساله ام همان‍ژیوم توتفرنگی روی لبش داره کسی در این مورد میتونه راهنماییم کنه خواهش میکنم..اگه در مورد بهتر شدن یا درمانش اطلاعاتی دارید کمکم کنید (یه لک قرمز بین فاصله لب و بینی اش از بدو تولد هست 2 بار لیزر کردم لیزر اول دستگاهش مناسب نبود لکه رو کم رنگ کرد اما برجسته تر کرد و پس از اون با pdlلیزر کردم دکتر گفت پیشرفت نداشته)الان به خاطر پسرم خیلی ناراحتم حرف بچه ها خیلی اذیتش میکننه
عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند
دکترها نگفتن چی شه اینطوری شده پسرتون ؟ آخه بچه دوست من اینطوریه مال اون پشت گوششه و برجسته شده گفتن بزار بزرگ بشه عمل می کنیم
امروز هم با ...!!!"بی تو"بودن دارد میگذرد!!!خوش بحال"یادم"که همیشه با توست... 38 هفته
Lilypie Pregnancy tickers
نه علتش معلوم نیست میگن تجمع رگهای خونیه زیر پوسته و امکان داره خود به خود خوب شه اما معلوم نیست کی؟
عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه علتش معلوم نیست میگن تجمع رگهای خونیه زیر پوسته و امکان داره خود به خود خوب شه اما معلوم نیست کی؟
وقتی کودک 3-1 ساله شد شروع به محو شدن می کند و تا سن 7 سال در 75 تا 90 درصد موارد پسرفت می کند.

از نظر اندازه متفاوتند با قطر چند میلی متر تا چندین سانتی متر , قرمز روشن تا آبی هستند و همسطح پوست هستند یا کمی

برآمده اند و لایه بافتی سطحی ( اپیتلیوم پوشاننده ) سالم است. گاها پایه دار هستند.

همان طور که گفته شد همانژیوم ها انواع و اقسام مختلف دارند و همانژیوم کاورنو و همانژیوم مویرگی لبولر(گرانولوم پیوژنیک) از جمله آنها هستند
امروز هم با ...!!!"بی تو"بودن دارد میگذرد!!!خوش بحال"یادم"که همیشه با توست... 38 هفته
Lilypie Pregnancy tickers
سلاااام ، معمولا این لکه ها تا١٠ سالگی کاملا از بین میرن، اما دکتر اینجا به ما یه قطره معرفی کرد که میتونید امتحان کنید به نظر من مؤثر بود، البته تقریبا ١٠ روزه که ما داریم استفاده میکنیم برای پسرم ،قطره کاهش فشار چشمیه،(از قطره باید روی محل لک استفاده بشه) روزی ٢ مرتبه به اون لک بزنید.
سلام عزیزم انقد انگولکش نکن خواهر زادم به دینا اومد رو بازوش بود خیلی بزرگ و برجسته الهی بمیرم تاپ تنش نمیکردیم الکی چقد غصه خوردیم الان که 4 سالشه کاملا ازبین رفته توام نینی و اذیت نکن میره دختر دوست مامانمم داشت اون مال خواهر زادمو دید گفت من داشتم رفته بخدا نترسید دقیقا راست میگفت مال خواهرزادم هی کمرنگ شد کوچیک شد الانم جاش نیست دیگه رفته

سلام عزیزم انقد انگولکش نکن خواهر زادم به دینا اومد رو بازوش بود خیلی بزرگ و برجسته الهی بمیرم تاپ ت ...

بچه منم رو شونش داره خیلی بزرگ شده الان 4 ماهشه.اصلا نمیتونم استین کوتاه تنش کنم خیلی برجسته است 

سلام عزیزم انقد انگولکش نکن خواهر زادم به دینا اومد رو بازوش بود خیلی بزرگ و برجسته الهی بمیرم تاپ ت ...

سلام عزیزم می‌دونم از تایپک خیلی گذشته 

خواهر زاده منم تازه به دنیا اومده کل پاش از اینا هست و متورمه 

خواهر زاده شما هم متورم بود همانژیومش با فقط لکه بود؟ به نظرت امیدی هست خوب بشه این بچه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀