سلام پسرم 2 ساله ام همانژیوم توتفرنگی روی لبش داره کسی در این مورد میتونه راهنماییم کنه خواهش میکنم..اگه در مورد بهتر شدن یا درمانش اطلاعاتی دارید کمکم کنید (یه لک قرمز بین فاصله لب و بینی اش از بدو تولد هست 2 بار لیزر کردم لیزر اول دستگاهش مناسب نبود لکه رو کم رنگ کرد اما برجسته تر کرد و پس از اون با pdlلیزر کردم دکتر گفت پیشرفت نداشته)الان به خاطر پسرم خیلی ناراحتم حرف بچه ها خیلی اذیتش میکننه
عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلاااام ، معمولا این لکه ها تا١٠ سالگی کاملا از بین میرن، اما دکتر اینجا به ما یه قطره معرفی کرد که میتونید امتحان کنید به نظر من مؤثر بود، البته تقریبا ١٠ روزه که ما داریم استفاده میکنیم برای پسرم ،قطره کاهش فشار چشمیه،(از قطره باید روی محل لک استفاده بشه) روزی ٢ مرتبه به اون لک بزنید.