2777
2789
عنوان

(جشن تولد) مامانای بهمن 89 بیان تو؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب عزیزم شما برای صرفه جویی در هزینه ها غذا از بیرون نگیر. کاری هم نداشته باش بقیه چیکار میکنن. شما یه کاری کن که به پسرت خوش بگذره و براش خاطره باشه. اگر غذا و ژله و .... رو خودت درست کنی خیلی صرفه جویی میشه در هزینه. از نظر جا هم می توانی خونه مادرتون بگیری که فضا هم کم نیارین. غذا هم به نظر من می توانی زرشک پلو بزاری ، الویه هم کنارش. میوه هم دوستا گفتن می توانی سالاد میوه درست کنی. به نظرم جدید و شیکه. اگر فکر میکنی نظر خوبی نیست بگو که یکم دیگه فکر کنم ببینم چی به ذهنم میرسه.
سلام عزیزم من دوتا بچه هام بهمنی هستن پسرم 27 بهمن 84 دخترم 28 بهمن 89 من کلا از تولد گرفتن بدم میاد...نمیدونم چرا اگر امسال بگیرم احتمالاً خونه مادرشوهرم بگیرم ولی من هم واقعا نمیدونم کی رو دعوت کنم..... ما هم تو فامیل زیاد بچه نداریم و اینکه شوهرم میگه اول دوستاشون رو دعوت کنیم بعد اونها حدود ساعت 7 برن و بعدش فامیل بیان ولی به نظر من اینجور که شوهرم میگه نمیشه
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
اگر مرغ ها رو4 تکه کنی، حدود 7 تا مرغ می خوای. البته می توانی تکه های کوچیکتر هم بکنی. یعنی مثلا هر رون رو دو قسمت کنی. و .......... ولی بازم فکر کنم 6 تا رو بخوای. هر مرغ متوسط حدودا 12 تومان دربیاد میشه 80 تومان. حدود 5 کیلو هم برنج می خوای. حدودا میگم. دقیقش رو نمیدونم. میشه 35 تومان برنج ایرانی.
*** برترین شوی لباس بچه گانه و لباس های بارداری*** ** از بدو تولد تا 5 سالگی ** عرضه برترین و جدید ترین برند های ترک Mushi, Denokids, LCWaikiki, Disney... (( آدرس : اشرفی اصفهانی – خیابان پیامبر )) بازدید :سه شنبه(19 اسفند) الی چهارشنبه (20 اسفند ) از ساعت 17:30 الی 22 پنج شنبه و جمعه( 21و22 اسفند ) از 10 الی 22 جمعه لطفا قبل از بازدید هماهنگ فرمایید. 09215120859 نمونه اجناس (تا 3 سال) در سایت موجود است برای دیدن اجناس جدید و بالای 3 سال و بارداری لطفا حضورا مراجعه فرمایید : http://topbrands1.com/