2777
2789

بپرس قشنگم 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرشوهرم ومادرشوهرم شیمی درمانی میکردن

دوتاشون باهم الان خوب شدن

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
بفرما

سلام گلم

دوستم ۱۹ سالشه اردیبهشت عمل تومور مغزی بدخیم داشت ۳۰جلسه توموتراپی و ۶تا شیمی درمانی داشت

الان ۱ماهه درمانش تموم شده حالا دکتر گفته برا پیشگیری هفته آینده بازم ۲جلسه شیمی داره

ولی گفته خیلی ایندفعه سخت تره حتی باید بستری بشه چون شیمی درمانی که برای پیشگیری هست خیلی سنگین تره

چرا مگه چ فرقی میکنه اخه چرا باید بستری شه

و ایمکه گفته در آینده احتمال ناباروری داره واقعا ربطی داره

سلام گلم دوستم ۱۹ سالشه اردیبهشت عمل تومور مغزی بدخیم داشت ۳۰جلسه توموتراپی و ۶تا شیمی درمانی داشت ...

شاید میخواد دوزشو ببر بالا که گفته سخت تره،شیمی درمانی بافت سلول ها رو نابود می کنه به خاطرهمین شاید رو باروری تآثیر بزاره ولی دست خداست اصلآ نا امید نشه،تهش اینه که میرهivfمی کنه واسه بچه

سلام گلم دوستم ۱۹ سالشه اردیبهشت عمل تومور مغزی بدخیم داشت ۳۰جلسه توموتراپی و ۶تا شیمی درمانی داشت ...

بستگی به دارو ها داره بعضی دارو ها باید تو چندین ساعت وارد بدن بشن برای همین بستری میکنن  عوارض جانبی دارو هایی ک استفاده کنن ممکنه شدید تر باشه برای اون گفته . بعضی دارو ها ممکنه باعث ناباروری بشه درکل فکر میکنم حداقل ۵ سال بعد از پایان درمان اجازه ی بارداری ندن  

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
شاید میخواد دوزشو ببر بالا که گفته سخت تره،شیمی درمانی بافت سلول ها رو نابود می کنه به خاطرهمین شاید ...

بله درسته ممنونم

تومور از نوع گلیوما بود

ی قسمت به عصب چسبیده بود نتونستن در بیارن سعی کردن با اشعه خاموشش کنن