2777
2789
سلام مامانای عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
ما تازه خونه خریدیم. البته عشقم خونه رو به نام من زد. اما حسابی کفگیر خورده ته دیگ. بعید می دونم بتونیم مسافرت حسابی بریم. اگه شما هم وضع ما رو دارین، بیاین عقلامونو بذاریم رو هم ببینیم چه راههای کم خرجی هست برای تفریح و فرار از کسالت تعطیلات عید.
بای
سلام الهام جوون . خونه ی نو مبارک عزیزم . آفرین به همسریت .

می تونید بعد از عید دیدنی و خونه ی این و اون رفتن جاهای دیدنی نزدیک رو برید و ببینید . اگه ماشین دارین حتی می تونید مسافرتهای یه روزه برید مثلا تو همین تهران خودمون یا هرجای دیگه ای که تاحالا وقت نکردی بری بگردی ..

حتی می تونید بعدازظهرها برید پارکی جایی . خلاصه هرطور که فکر می کنی باب میلتونه خوش بگذرونی ..
من امسال باردارم و مسافرت نمیریم.کلی فامیل داریم که میریم خونه شون عید دیدنی.بعدش هم انقدر توو عید هوای تهران خوب میشه وانقدر خلوته که جون میده واسه تهران گردی.پارک -موزه-درکه-دربند و...
بی سر و سامان توام یا حسین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امسال باردارم و مسافرت نمیریم.کلی فامیل داریم که میریم خونه شون عید دیدنی.بعدش هم انقدر توو عید هوای تهران خوب میشه وانقدر خلوته که جون میده واسه تهران گردی.پارک -موزه-درکه-دربند و...
بی سر و سامان توام یا حسین
الهام جون سلام

همین تهران خودمونم جای دیدنی کم نداره
اگر ماشین داشته باشید که کلی پارک و موزه و تفرجگاه داره که می تونید برید

ضمنن شنیدم که شهرداری هم تور های تهران گردیش توی عید به راهه، و شنیدم سرگرم کننده است.
الهی! تو برآور، که هر بر آمدنی بی نظر لطف و عنایت تو، فرو افتادن است ...