2777
2789
عنوان

نتونستیم اقدام کنیم میشه بیایین😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 29 پست
بخدا هر کاری میکنم بالشت می زارم پاهام بالا میگیرم اما وقتی پامیشم همش میریزه😑

یه دونه اسپرم برا بارداری کافیه بقیه اش میاد بیرون طبیعیه دیگه 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
اولا اسپرم ۳ تا ۵ روز قابلیت بارداری داره  دوما همون موقع که حس تیر کشیدن داری آزاد نمیشه علائ ...

داگی چیه😑😐

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه قراره نریزه؟یه قطره کوچولو کافیه بقیه شم باید بیاد بیرون دیگه..حالا ده ساعت پاها رو هم بالا بگیری 

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
داگی چیه😑😐

پورشین نزدیکی عزیزم 

مثل هاپو ها 

شما چهار زانو میشی همسرت از پشت نزدیکی می‌کنه و موقع ارضا شدن این مدل کاملا دهانه رحم یجوری هست که منی شوهرت مستقیم می‌ره تو  بعد دراز میکشی نیم ساعت بعد پا میشی 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
عزیزم من موقع رابطه بالشت هم میزارم یکساعت هم میخوابم اما ببخشید تا بلند میشم فورا همش میریزه انگار ...

اره عزیزم طبیعیه همون اول ک ببخشید   ارگاسم میرسن  منی جهش داره  و همون اول وارد  لوله  زن میشه تو  هر قطره  تعداد زیادیم  وجود داره   برای همین همش نمیره داخل طبیعیه  

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
آخه رحمم کجه فک میکنم اصلا نمیره تو رحم

مگه میشه ..خب برا همه اینطوره که تقریبا همش میریزه بیرون ..شاید در حد یه قطره بره..اسپرم جهنده س راه خودشو پیدا میکنه

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

اصلا طبیعیه باید  بریزه  مگه  اون لوله رحم چقدره که همش بریزه تو  اصلا نگران این نباش برای همه میریزه فقط  بابد   بالشت بزاریو اینا ک مثلا سریع تر بره و دیگ  رحمتو گرم نگهدار عسل و سیاهدونه خوبه   عفونت نداشته باشی عسل وسیاهدونه هم دستورشو تو نت نوشته مواظب باش   باردار نباشی بخوری خطرناکه    توکل بخدا انشالله دامن همه منتظرا به حق بزرگی و رحمت خدا سبز میشه 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
مورفولوژی ۱ و ذخیره ۱/۹ وفیبروم ۵سانت  شما چی؟

من تنبلی وپلی کیستیک بودم این ماه نرمال شدم همسرم هم مشکل نداره یعنی ۶۰درصد اسپرم نرماله اون ۴۰درصدش بدشکله

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر
اصلا طبیعیه باید  بریزه  مگه  اون لوله رحم چقدره که همش بریزه تو  اصلا نگران این ...

چشم گلم .این ماه هر روز چن قاشق عسل و گردو قبل اقدام میخوریم .وبعد پریودم همش تخمه گردو میخوردم وکشمشو با کره محلی میپختم ومیخوردم

خب بلندشدنی باید بریزه دیگه.اسپرما میرن بالا و فقط مایعی که اسپرمو حمل میکنه میریزه بیرون

چشم گلم .این ماه هر روز چن قاشق عسل و گردو قبل اقدام میخوریم .وبعد پریودم همش تخمه گردو میخوردم وکشم ...

باید تا قبل از آزاد شدن تخمک گرمیجات بخوری دیگه بعد از اون سعی کن گرمیجات نخوری حتی دوش آب گرم و ظرف شستن با آب گرم و استفاده از آب گرم تو دستشویی رو ترک کنی