2777
2789
سلام من دقیقا مثل شما هستم البته ١٤ هفتمه و دوازده هفتگی گفتن پسره.چمد روز تو شوک بودم و گریه میکردم الان بهترم هرچند ته قلبم باز حس میکنم ناراحتی رو ولی پسرمو واقعا دوست دارم و سعی میکنم عکس نی نی پسر ببینم یا لباسای پسرونه یا هی نازش میکنم و خیلی کارای دیگه.سعی میکنم کنار بیام.توام کنار بیا،چاره ای نیست.ما نه اولینیم نه اخرین
قدمش مبارک باشه ،همین که مصلحتتون بوده حتما براتون بهترینه
من اگر روزی شود نقاش این دنیا شوم این جهان را عاری از هر غصه و غم میکشم بهر دلها مهربانی، بی قراری ، یکدلی هر دلی را در کنار شاخه ای گل میکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا عاشقش میشی تغزه از اولی هم عزیزتر میشه برات من دوتا دختر داشتم سومی هم سونو گفت دختره خیلی ناراحت شدم و مثل شما فکر میکردم دوره بارداریمنتونستم باهاش ارتباظ برقرار کنم ولی از وقتی بدنیا اومد دیوونش شدم میمیرم براش از بس که دوسش دارم الان هفت ماهشه شده.تموم زندگیمون
2805
پسر من تا ماه ۸ گفتن دختره. ولی تو سونوگرافی ۸ماهگی فهمیدم پسره. اولش خیلی شوکه بودم چون دختر خیلی میخواستم. ولی بعدش فقط گفتم سلامت باشه. الانم که ۴ ماهشه برام هیچ فرقی نداره دختره یا پسر. دوست داشتنیه
پسر من تا ماه ۸ گفتن دختره. ولی تو سونوگرافی ۸ماهگی فهمیدم پسره. اولش خیلی شوکه بودم چون دختر خیلی میخواستم. ولی بعدش فقط گفتم سلامت باشه. الانم که ۴ ماهشه برام هیچ فرقی نداره دختره یا پسر. دوست داشتنیه