2777
2789

سلام من دو ماهه عمل بینی کردم، اصلا از دماغم نمیتونم نفس بکشم،. شاخک های داخل بینیم کامل بزرگ شدن، خواستم ببینم کسی این اتفاق براش افناده، برای شاخک های بینیش چیکار کرده، خیلی کلافم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
بله
0
0%
خیر
2
100%
برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏

عزیزم احتمالا یکی از رگ های داخلی بینی دچار مشکل شده و الان به شدت ملتهب هست که اینطوریه.

قرص پردینوزولن رو با مشورت پزشک 3 روز مصرف کن اگر خوب شدی که باید یه مدت کورتون بزنی. اگرنه باید جراحی مجدد کنی که اون رگ رو رها کنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم احتمالا یکی از رگ های داخلی بینی دچار مشکل شده و الان به شدت ملتهب هست که اینطوریه. قرص پردین ...

دکتر بهم گفت توربینت بینی هستش، فقط نمیدونم چرا توی خود عمل کوچیکش نکرده که اینجوری نشه🤔

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
دکتر بهم گفت توربینت بینی هستش، فقط نمیدونم چرا توی خود عمل کوچیکش نکرده که اینجوری نشه🤔

داخل سوراخ دماغته ینی؟

یه عکس میدی ازش؟ منم فک کنم یه همچین چیزی دارم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
داخل سوراخ دماغته ینی؟ یه عکس میدی ازش؟ منم فک کنم یه همچین چیزی دارم

اره دقیقا توی خود دماغمه توی دو تا سوراخاشه، شما چند وقته عمل کردید

اره دقیقا توی خود دماغمه توی دو تا سوراخاشه، شما چند وقته عمل کردید

من 4 ماه

ینی از چیه درست نمیشه؟

عکسشو میذاری ببینم برا تو چجوریه

دکتر من میگه ورمه خودش میخوابه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من 4 ماه ینی از چیه درست نمیشه؟ عکسشو میذاری ببینم برا تو چجوریه دکتر من میگه ورمه خودش میخوابه

ورم نیست الکی میگن، من الان چسب رو سوراخ دماغمه نمیتونم، اگه میتونی شما بفرست ببینم مثل مال من شده،. تنها راهش عمل جراحی دوبارست که قطعی جواب میده 

ورم نیست الکی میگن، من الان چسب رو سوراخ دماغمه نمیتونم، اگه میتونی شما بفرست ببینم مثل مال من شده،. ...

مشکل تنفسیم دارید شما؟ من کلا باید از دهن نفس بکشم، نفسم میکشم از بینیم پایین دماغم میره تو و میاد بیرون

ورم نیست الکی میگن، من الان چسب رو سوراخ دماغمه نمیتونم، اگه میتونی شما بفرست ببینم مثل مال من شده،. ...

پس انلاین باش بذارم زود بردارم

ولی من مشکل تنفسی ندارما

تنفسم اوکیه

اما از روز اول عمل این باهام بوده

من بهش گفتم گوشت اضافس خندید گفت نه بابا گوشت اضافه چیه ورمه میره

ولی من مشکل تنفسی ندارما تنفسم اوکیه اما از روز اول عمل این باهام بوده من بهش گفتم گوشت اضافس خند ...

انلاین هستم، واسه من خیلیه تمام سوراخ بینیمو گرفته، اصلا رهی نمونده بخوام نفس بکشم

انلاین هستم، واسه من خیلیه تمام سوراخ بینیمو گرفته، اصلا رهی نمونده بخوام نفس بکشم

دیدی؟

زوم کنی معلومه فلش زدم

من میتونم نفس بکشم ولی از وقتی عمل کردم حس میکنم پوست بینیم ضخیم تر شده و اینکه از داخلم اینطوری ورم داره

دیدی؟ زوم کنی معلومه فلش زدم من میتونم نفس بکشم ولی از وقتی عمل کردم حس میکنم پوست بینیم ضخیم تر ش ...

میتونی فقط از داخل خود یه سوراخ دماغت عکس بفرستی؟