2777
2789
عنوان

مامانای مرداد 94

| مشاهده متن کامل بحث + 263889 بازدید | 24603 پست
من چون بچه اول خواهر برادرام دختر بوده احتمال میدم دختره!! من مامانم و عمه ام و خواهرم که رفتن مکه هرکدوم یه دست لباس و یه پتو کوچولو نوزاد آورده بودن همسرم میگفت بزار چند نفر دیگه برن لباساش جور شه خودش کم کم میاد دیگه
من که خونواده همسرم فکر نکنم خیلی دوق کنند چون هم بچه دومه هم بخاطر خواهرشوهرم همه دوست داشتند خبر بارداری اون رو بشنوند ولی خونواده خودم خوشحال میشن ولی خوب مثل بچه اول نیست پسرم تو هر دو خانواده نوه اول بود در نظر بگیر انقدر همه ذوق داشتند که برادرام که کمتر مهمونی های خانوادگی میرن موقع زایمانم اومده بودند بیمارستان از اتاق زایمان که اومدم بیرون کل خونواده خودم و همسرم که تهران بودند اومده بودند خیلی تعجب کردم
Lilypie Fourth Birthday tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرشته خوب کاری کردی من زود رفتم ازمایش بعدش یه راست رفتم سونو ساک تشکیل نشده بود دکتر گفت 5 روز بعد بیا.توی این 5 روز منو شوهرم مردیمو زنده شدیم.شوهرم 5 روز سر کار نرفت از استرس
این نیز بگذرد.
فرشته منم ججججاریم پارسال میخواست با من باردار شه اون بچه دومش هم بود اون باردار شدو من نشدم البته خوب شد نشدما چون آبمون باهم نمیره تو جوب خواهرم امسال تو اقدام اول باردار شد بچه دومش بود تصور کنین من چقد افسرده شده بودم همه به من نیگاه میکردن!!!
سورن انشاله به خوبی و خوشی زایمان کنی من که تا بی بی چکم مثبت شد برای خواهرشوهرم دعا کردم خواهرمم تازه عروسی کرده بچه میخاد چون 2 سال نامزد بودند سنشم یکم بالاست دوست داره زود بچه دار بشه همش دعا میکنم قبل از اینکه خبر بارداری من پخش بشه این دوتا مخصوصا خواهرشوهرم بچه دار بشن
Lilypie Fourth Birthday tickers