کلینیک ایران فیت تو شریعتی و منم تعریفشو زیاد شنیدم منم باید برم وقت بگیرم واسه شوهرم
منم تعریفشو زیاد شنیدم .من برای همسرم کاشت مو انجام دادیم رفتیم کلینیک ایران فیت واقعا کارشون خوبه چون بی عیب و ایراد و هیچ مشکلیم بعدش نداشت واقعا کارشون حرف نداره فقط ی ایراد داره ک سرشون خیلی شلوغه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها جای میشناسید که کاشت مو طبیعی و با دقت انجام بده که کسی متوجه نشه برای شوهرم می خوام و برام مهمه که کاشت مو رو طبیعی انجام بده اگر کسی میشناسه خواهشا بهم معرفی کنه خیلی مهمه
عزیزم میدونی که بهترین سن برای کاشت مو سن بعد از 30 سال هست .
اره عزیزم میدونم ، شوهرم اخر ابان میشه 33 سالشه اما جلو همه ی موهاش ریخته و من دوست دارم که حتما سریع تر براش کاشت مو انجام بدم چون خیلی سنش برده بالا و من این اصلا دوست ندارم
اها همین من از این مراقبت های اولش یکی میترسم یکی ام از این که طبیعی نشه
عزیزم من و چند نفر دیگه که قبل و بعد داداشم دیده بودیم ، به نظرمون خیلی عادیو طبیعی انجام داده بود براش ، اما بازم خودت برو نمونه کارهای کلینیک تسنیم ببین