2777
2789
کلینیک ایران فیت تو شریعتی و منم تعریفشو زیاد شنیدم منم باید برم وقت بگیرم واسه شوهرم

منم تعریفشو زیاد شنیدم .من برای همسرم کاشت مو انجام دادیم رفتیم کلینیک ایران فیت واقعا کارشون خوبه چون بی عیب و ایراد و هیچ مشکلیم بعدش نداشت واقعا کارشون حرف نداره فقط ی ایراد داره ک سرشون خیلی شلوغه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونی که بهترین سن برای کاشت مو سن بعد از 30 سال هست . 

اره عزیزم میدونم ، شوهرم اخر ابان میشه 33 سالشه اما جلو همه ی موهاش ریخته و من دوست دارم که حتما سریع تر براش کاشت مو انجام بدم چون خیلی سنش برده بالا و من این اصلا دوست ندارم

بعدش خیلی سختی کشیدی ، میگن اوایلش خیلی عفونت میگیره ادم ، جای زخمشم میگن میمونه این درسته ؟ 

ببین این که یک ماه اول پوست سر دلمه دلمه بزنه یه ذره اره اولش هست ، اما عفونت اینا نداشت ، کلا اولش باید با دقت مراقبت کنه 

اها همین من از این مراقبت های اولش یکی میترسم یکی ام از این که طبیعی نشه 

عزیزم من و چند نفر دیگه که قبل و بعد داداشم دیده بودیم ، به نظرمون خیلی عادیو طبیعی انجام داده بود براش ، اما بازم خودت برو نمونه کارهای کلینیک تسنیم ببین 

عزیزم من و چند نفر دیگه که قبل و بعد داداشم دیده بودیم ، به نظرمون خیلی عادیو طبیعی انجام داده بود ب ...

اره حتما میرم ، فقط کجاست و شماره چیزی ازش داری زنگ بزنم بگم نمونه کار برام واتساپ یا جای  بفرستن خوشم بیاد شوهرم ببره بکاره 

2810