2777
2789
آره یکی از علایم.کرونا سنگینه عکس ریه دادی؟

سرفه داشتم که الان خوب شدم سرفه نمیکنم بدنم بی حس بود ولی خوب شدم رفتم آمپول وسرم زدم فقط رنگم زرد هست با خیلی عرق میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالتون بد بود ماهم علایم داشتیم دکتر نرفتیم 

بله سه بار دکتر رفتم از آمپول و سرم سوراخ سوراخ شدم هنوزم تب و لرز و بدن درد دارم

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
سرفه داشتم که الان خوب شدم سرفه نمیکنم بدنم بی حس بود ولی خوب شدم رفتم آمپول وسرم زدم فقط رنگم زرد ه ...

ببین اون عرق که کل اخت خیس میشه انگار آب ریختن قشنگ از لباس آدم چکه چکه آب میجکه انگار تو وان بودی اون تعریق از علایم کرونای سنگینه اگه دکخر رفتی دارو دادی خوبی که هیچ

بله سه بار دکتر رفتم از آمپول و سرم سوراخ سوراخ شدم هنوزم تب و لرز و بدن درد دارم

اره ماهم سرم و اینا و ویتامینها و.... گرفتیم استفاده کردیم ولی بیمارستان نرفتیم تنگی نفس نداشتیم

اره ماهم سرم و اینا و ویتامینها و.... گرفتیم استفاده کردیم ولی بیمارستان نرفتیم تنگی نفس نداشتیم

منم بستری نشدم امیدوارم زودتر سلامت کامل پیدا کنین 

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
چه علائم دیگه ای داشتین؟

لرز همین دلتا بود دیگه بی علامت ظرف دو سه روز ریه رو از کار انداخت ولی واقعا پنظورم ترسوندن شما نود اگه دکتر رفتی دارو داده یعنی خوبی دیگه دوترت خودش همه چیز رو چچک کرده نترس ترخدا برات خوب نیست

لرز همین دلتا بود دیگه بی علامت ظرف دو سه روز ریه رو از کار انداخت ولی واقعا پنظورم ترسوندن شما نود ...

شما قصد داری بترسونی 😐یه جوری حرف میزنی ظرف دو سه روز ریه رو از کار انداخت په چطور الان داری فک میزنی 

شما قصد داری بترسونی 😐یه جوری حرف میزنی ظرف دو سه روز ریه رو از کار انداخت په چطور الان داری فک میز ...

پن تو تاپیکم کل بیماریم رو توضیح دادم برای اینکه بلایی که سر من. و خانواده ام اومد سر کسی نیاد الانم قصد آگاهی بود برای همین کامل برات توضیح دادم که هم بیخود نترسی هم به وضعیت خودت آگاه باشز فک میزتی یعنی چی؟ چرا پرسیدی اگه قراره بی احترامی کنی

مادر منم کرونا دارن و خیلی عرق میکنن.  من کولرو نمیزارم روشن کنن .حالا موندم واقعا از یه دکتر پرسیدم گفت کولر موردی نداره . یه دکتر گفت کولرو ببند چون قفسه سینش سرما میخوره . البته من کولرو میبندم