2777
2789

اگه نمیدونین بدون نتورک مارکتینگ تو ایران قانونی شده ، دقیقا برای جلوگیری از فعالیتهای هرمی

اما دوست عزیز هیچ اجباری نیست که شما بخوای عقیده خودتو عوض کنی

http://asnaf.ir/index.php?page=501

ضمنا این هم مجوز ماست
http://bizmlm.ir/images/Network%20Marketing%20certificate2.jpg

دوست داشتم اول بررسی میکردی و بعد حرف میزدی
تقصیر شما نیست

با 1% اطلاعات به خودمون حق میدیم 100% قضاوت کنیم و حکم صادر کنیم

کمی دقت کن ، تا یکی چاقه همه براش میشن دکتر رژیم و..... تا یکی با شوهرش مشکل دار میشه همه میشن دکتر روانشناس این هم از فرهنگمونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله خانوم ؟

تا حالا سه هزارتومانی تقلبی دیدی؟

حتما ندیدی ، چون اصلش وجود نداره

اما حتما 5000 تومنی یا تراول تقلبی دیدی ، چرا؟ چون اصلش وجود داره

دوست عزیز نتورک مارکتینگ سالم وجود داره و تو دنیا 52 کشور و به تازگی ایران قانون دارن تا بشه تشخیص بدی کدوم اصل یا کدوم تقلبیه

ببین الان یه تراول تقلبی و یه دونه اصل بدی یه بچه 3-4 ساله نمیتونه تشخیص بده، درسته؟ اما شما با دقت میفهمی و کسی که تو بانکه خیلی سریع تا دستگاه تشخیص میده

دوست عزیز ، نتورک مارکتینگ ، یه همزاد شر داره به اسم دسیسه های هرمی که وارد کشورهایی میشن که بی قانونی هست و نبود قانون باعث رشد اونها میشه
خوشبختانه بعد از 12 سال ورود شرکتهای هرمی به ایران و متضرر شدن هموطنانمون ، دولت به این نتیجه رسید که بخواد بررسی علمی کنه و به نمونه های سالم مجوز بده

همه حرفهای من قابل اثبات هست و میشه از وزارت بازرگانی مرکز اصناف پرسید

باز هم ممنون
با سلام به همه دوستایی که اینجا توضیح میخوان

خلاصه اینه که : ما یه محصولاتی داریم با بهترین کیفیت در زمینه بهبود سلامتی و سطح انرژی بدن که میتونید کاتالوگ اونها رو در وبلاگم دانلود کنید. ثبت نام و همکاری با ما رایگانه
شما میتونید در وبلاگ قسمت ثبت نام برید و عضو بشید و حالا اگه محصولات رو بفروشید (البته آموزش رایگان تحت وب) کمیسیون میگیرید و اگر تیم فروش بسازید از بابت اونها هم کارمزد دریافت میکنید

با مجوز وزارت صنعت معدن و تجارت
ateam24.blogfa.com

سوالی داشتین به my7dreams@gmail.com ایمیل بزنید و ایمیل خودتون رو هم بدین که بتونم پاسخ بدم

با درود