2777
2789
عنوان

سلام علائم کرونا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمااا برید حتمااا تست بدین و اگه خدایی نکرده مبتلا بودین قرنطینه کنید خودتون و  هر چیز کوچیکی ...

خب این که استرسش بیشتر از کروناست!دکترا غلط زیادی میگن  پسرمن سرفه میکرد میگفتن کرونا رفتم.شربت  سرفه کودکان پلاژین گرفتم دو روزه قطع شد 

شُکر 
خب این که استرسش بیشتر از کروناست!دکترا غلط زیادی میگن  پسرمن سرفه میکرد میگفتن کرونا رفتم.شربت ...

بله علائم قطع میشه ولی همچنان ناقلی شاید 

من برادرم 2 روز علائم داشت و تستش مثبت بود 

حتی علائمشم میگف فقط پاهام درد میکنه 

خب این که استرسش بیشتر از کروناست!دکترا غلط زیادی میگن  پسرمن سرفه میکرد میگفتن کرونا رفتم.شربت ...

عزیزم فکر میکنی چرا انقدر زیاد شده دلتا علائمش عین سرماخوردگی و همه میذارن به حساب اینکه سرما خورده و جلو کولر خوابیده 

منم یه خورده بی حالم آخه میگم اگه ازکولره چرابی حالموگیجم

بله کولر بی حالی و گیجی نمیاره 

شما یه متخصص عفونی برو که خیالت راحت شه اگه خدایی نکرده گرفتی ام دارو بخوری زودتر از بدنت بره بیرون 

بله علائم قطع میشه ولی همچنان ناقلی شاید  من برادرم 2 روز علائم داشت و تستش مثبت بود  حت ...

نمیگم نیست شوهرم گرفت قرنطینه کامل حالش خیلی خراب بود ولی نزاشتم بره بیمارستان بستری فقط دارو دکتر ومایعات

ولی اینکه میگن سرما خوردگی نیست دروغه!!

اینو میگن مردم بترسن و بیشتر رعایت کنن و بزارن پایه کرونا 

شُکر