2777
2789
عنوان

شوهر سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 35 پست
منظورم این نبود که با هم بیرون برید .. اما قطع این ارتباط به طور کامل هم به صلاح نیست .. شما فرزند د ...

نه من تا بایکی بخوام اشنا شم این صد برابر بیشتر ب من میچسبه ک مبادا شوهر کنم کلا داستانه مثلا میره سر ازکار طرف درمیاره امار منو درمیاره طرفو از چشم من میندازه ب یه نحوی اینجوری نی ک ول کنه دیگه زده ب سرم ازش شکایت کنم

نه من تا بایکی بخوام اشنا شم این صد برابر بیشتر ب من میچسبه ک مبادا شوهر کنم کلا داستانه مثلا میره س ...

پستی که نوشتی رو بخون .. 

رفتار ایشون شمارو آزار نمی‌ده .. 

مسئله بهاییست که به ایشون میدی .. به حرفها.. به نظرات.. به اعمالشون  .. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه من تا بایکی بخوام اشنا شم این صد برابر بیشتر ب من میچسبه ک مبادا شوهر کنم کلا داستانه مثلا میره س ...

خودت شل می گیری .همچین اجازه ای نده.گذشته امون گند زدن دیگه سایه رو آیندمون نندازن.همسر سابق منم همینه.پنج سال گذشته هنوز ول نمیکنه میخواد برگرده.انقدر که پررو و دریده است.