2777
2789
عنوان

راهی هست واسه باطل کردن دعا و طلسم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 65974 بازدید | 88 پست
بله هست بارها و بارها تجربه شده :  باطل السحر ۱ بعد از نماز صبح ۵۳ بار ایه ۶۵ یس بخونین . ...

دومی رم سه هفته باید انجام بدیم؟

در طالع من نوشته شده: قوی و با اراده، هر آنچه را که بخواهد بدست می آورد.لئو رایزینگ!!عجیب اما واقعی! هسته عبادتگاه 😍❤😎✌🏻 منتظر مصلح خود باید مصلح باشد: استاد رائفی پور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=266895243]تحت هیچ شرایطی به دعا نویس مراجعه نکن و کسانی که سرکتاب باز می‌کنند  یهو بگن مدفوع سگ دود کن ف ...[/QUQUOTEفروشگاه خواستنی چطور معتبره؟!

‹خدا یار باشد؛دشمن هزار باشد!🥹🤍🫶🏻› 
[QUOTE=266895243]تحت هیچ شرایطی به دعا نویس مراجعه نکن و کسانی که سرکتاب باز می‌کنند  یهو بگن م ...

ببین تو سایتش بری نماد اعتماد داره و درباره سایت نوشته شده

تو گوگل سرچ کن موسسه اسم اعظم 

[اُبیّ می گوید] پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم به من فرمود: «ای ابیّ! به میان مسلمانان برو تا سوره بقره را از تو بیاموزند. به راستی که یادگیری آن، برکت است و ترک کردنش، حسرت و افسوس، و یاوه گویان توان رویارویی با آن را ندارند.

[اُبیّ گوید:] «ای رسول خدا، یاوه گویان چه کسانی اند؟» فرمود: «ساحران و افسونگران»

رسول خدا صلی الله علیه وآله سلم فرمودند: «هرکس 4آیه از اول سوره بقره و آیة الکرسی را با دو آیه بعد از آن و سه آیه آخر سوره بقره را تلاوت کند هیچ بدی و ناراحتی در جان و مال خود نبیند و شیطان به وی نزدیک نشود و قرآن را فراموش نکند.

[اُبیّ می گوید] پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم به من فرمود: «ای ابیّ! به میان مسلمانان برو تا سوره ...

سلام

داستان پسر هند مگر نشنیدی* که از او بر سر اولاد پیمبر چه رسید* پدر او لب و دندان پیمبر بشکست* مادر او جگر عم پیمبر بمکید* خود به ناحق، حق داماد پیمبر بگرفت* پسر او سر فرزند پیمبر ببرید* بر چنین قوم چرا لعنت و نفرین نکنیم* لعنة الله یزیدا و علی حب یزید* بر چنین قومی لعنت نکنی شرمت باد*
[اُبیّ می گوید] پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم به من فرمود: «ای ابیّ! به میان مسلمانان برو تا سوره ...

شوهر منم سحر داره و به شدت روزیش بسته شده رفتم دعانویس کلی پول دادم ولی بی فایده.

باطل السحر حصرت زهرا رو ۲ ۳ روز بیشتر نتونستم انجام بدم حرز ها رو تماما تهیه کردم ۲ساله داریم ولی بایه کانال که ادعا داره استاد ماورا ست مشورت کردم گفت باطل نشده و باید پاکسازی کنید چون اثرات منفی باقی میمونه شما اطلاعی دارید؟ 

داستان پسر هند مگر نشنیدی* که از او بر سر اولاد پیمبر چه رسید* پدر او لب و دندان پیمبر بشکست* مادر او جگر عم پیمبر بمکید* خود به ناحق، حق داماد پیمبر بگرفت* پسر او سر فرزند پیمبر ببرید* بر چنین قوم چرا لعنت و نفرین نکنیم* لعنة الله یزیدا و علی حب یزید* بر چنین قومی لعنت نکنی شرمت باد*
سوره بقره تا نودروز توخونه پخش کن سوره بقره تا چهل روز بخون سوره شمس بخون ب خودتو لباسات فوت کن سور ...

این کار آخر به شدت طلسم می افزاید 

بر روی ۱ لیوان سر پر گلاب سوره ی حجرات و بقره را بخوانید و ۲ جرعه بنوشید و باقی را در چهار کنج حیاط بپاشید 

شوهر منم سحر داره و به شدت روزیش بسته شده رفتم دعانویس کلی پول دادم ولی بی فایده. باطل الس ...

میتونید آدرس خونتون رو بدید تا موکلم رو بفرستم 

صددرصد در کنجی از خونتون دعای شر قرار دادند

2810