2777
2789
عنوان

راهی هست واسه باطل کردن دعا و طلسم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 66075 بازدید | 88 پست
باشه حتما انجام میدم حالا به ن به نظرت برای منم  نوشتن؟؟

بستگی داره قشنگم . من زندگیم یهو از این رو به اون رو شده بود ! شوهرم باهام بد شده بود مالی و کاری به هم ریخته بودیم خوابم بد شده بود کابوس و اینام میدیدم افسرده شده بودم ... 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
اوهههه موضوع جدیه  آقا منم قبلا خیلی درسخون بودم خیلیاااااا  یهو نمیدونم کسی چشم کرد یا ...

عزیز دلم متاسفم اما ممکنه ... یهو همه چیز به هم میریزه برا من این جوری شده بود یدفه همه زندگیم به هم ریخت ... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره قشنگم . من زندگیم یهو از این رو به اون رو شده بود ! شوهرم باهام بد شده بود مالی و کاری به ...

منم دقیقا یهوییی اینطوری شدم خیلییی یهوییی 

سه هفته بیمارستان بعدم توهم میزدم جن میبینم😂😂😂

شبا همش از خاب میپریدم رفتم پیش روانپزشک 

اینقدر حالم بد شد میترسیدم تنها باشم الان دارو مصرف میکنم افسرده شدم 

منی که همه نمراتم بیست بود امتحانام رو ندادم اینم بدون خیلی بدخاه دارم

منم دقیقا یهوییی اینطوری شدم خیلییی یهوییی  سه هفته بیمارستان بعدم توهم میزدم جن میبینم😂😂😂 ...

خب جانم تو که تجربه روانپزشک هم داری داروهاتم داری میخوری بیا و این ذکرا هم بخون 

ضرر که نداره بخدا کلی هم فایده داره ... من اینا رو به هر کی میبینم ممکنه نجاتش بده میگم چون خودم تجربش رو داشتم

باشه عزیزم مرسی راهنمایی کردی حتما انجام میدم ❤️❤️

الهی که زندگیت و حالت روز به روز بهتر و بهتر تر بشه   

عزیز دلم .... درک میکنم بخدا خیلی خیلی بده !  این ایات و اذکار خیلی زود جواب میدن . اگر الان ا ...

نه میخوتم حتما اخه توخونمون همش دعواست البته ازاون موقع ها خیلی بهتر شدیم ولی الانم ی خورده حس میکنم هست منطورم این بود ازاون موقع ها بهترم

نه میخوتم حتما اخه توخونمون همش دعواست البته ازاون موقع ها خیلی بهتر شدیم ولی الانم ی خورده حس میکنم ...

ای وای اره یکی از نشونه هاش هم دعواهای خانوادگیه که پایه و اساس قوی ای نداره

ان شاالله که خیره گلم

بله هست بارها و بارها تجربه شده :  باطل السحر ۱ بعد از نماز صبح ۵۳ بار ایه ۶۵ یس بخونین . ...

راستی همین که گفتم دعا گرفته چندبار فهمیدم یواشکی میخاد ازم عکس بگیره 

بنظرت عکسم به چه دردش میخوره واسه دعا ممکنه باشه؟

راستی همین که گفتم دعا گرفته چندبار فهمیدم یواشکی میخاد ازم عکس بگیره  بنظرت عکسم به چه دردش م ...

والا قشنگم اینو نمیدونم بخدا ... چون من با دعا نویس اینا در ارتباط نیستم شاید هم بتونه همچین کاری کنه الهی که خیر باشه هر چی هست گلم

تحت هیچ شرایطی به دعا نویس مراجعه نکن و کسانی که سرکتاب باز می‌کنند 

یهو بگن مدفوع سگ دود کن فلفل سیاه دود کن از این حرفا

خودتو رسما بدبخت میکنی اگه اینکارا رو کردی

هر کاری انجام میدی ببین روایت اهل بیت هست یا نه در غیر این صورت انجام نده

اسفند دود کن و به روایت حضرت علی علیه السلام کندر دود کن

اصلا سرکه و قلیاب و اینجور چیزا نریز تو خونه

چون باعث میشه بسوزن و بیشتر اذیتت کنند به جاش گلاب اسپری کن

از گلاب متنفرن... خودشون میرن

و اینکه اولین کاری که میکنی 

حرز امام جواد 

حرز ابی دجانه کبیر 

حرز امیرالمومنین بخر 

از جای معتبر که با آداب نوشته شده بخر

نه مغازه های دور حرم

من از موسسه اسم اعظم مشهد خریدم

تا 45 یا 50 روز سوره بقره بخون و همزمان گوش بده.... اگه برات مقدور هست حداقل 50 آیه شو کمی بلند بخون... به نیت باطل السحر... سعی کن چله رو بلافاصله بعد از تمام شدن پریودی بخونی... در کنار سوره بقره 14 روز پشت سر هم نماز حضرت فاطمه زهرا که دو رکعت و رکعت اول بعد از حمد صد سوره قدر و رکعت دوم بعد از حمد صد سوره توحید داره تو مفاتیح روش دقیق شو نوشته دوتا دعا بعد از خوندن نماز داره.... این نماز فوق العاده است و رد خور نداره واسه باطل السحر.... خیلیا نوشتن 17 روز یا 21 روز خوندیم... اگه توانشو داری بیشتر از 14 روز بخون... عالیه

🌸ثواب نماز رو هدیه کنید به محضر حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها 🌸

✅فقط یه سری نکات رو باید رعایت کنی

1.همه نمازاتو اول وقت باشه

2.هر روز به صدقه بدی 90 درصدش به نیابت از حضرت فاطمه برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان باشه و 10 درصد برا سلامتی خودت و خانوادت

3.حتما حتما بعد از نماز صبح 5 تا آیت الکرسی بخون و چهار قل و بعد از همه نمازاتو چهار قل و آیت الکرسی بخون

به اینکار میگن تحصین کردن یعنی یه حصار دور خودت پیچیدی این اطلاعات رو از سایت مباهله برداشتم اسمشو میارم که تو گردنم نباشه

4.نیم ساعت قبل از اذان مغرب 7 تا سوره ناس و 7 تا سوره فلق بخون و 5 تا آیت الکرسی کرسی. (سایت مباهله)

5. قبل از خواب چهار قل و آیت الکرسی بخون و اگه میخوای اجنه اذیتت نکن سوره جن و انسان بخون (سایت مباهله)

6.کلا سعی کن گناه نکنی... داد زدن... خشم.. کینه... ناشکری و نا امیدی و دروغ و غیبت و غیره

7.اگه در کنارش ختم 30 هزار استغفار برداری محشره... شده روزی 20 تا بخون یا روزی 2000 هزار تا ولی بخون

*میتونی به جای ختم استغفار روزی 400 مرتبه ذکر یونسیه بخونی انتخاب با خودته

8. حتما صبح یه مقدار از سوره بقره رو بخون و نذار همه سوره رو شب بخونی

9.بهتره مابین خوندن سوره با کسی حرف نزنی

10.اگه توانشو داری سوره رو یه جا بخونی بهتره اگه نه تقسیم‌ش کن

11.حتما با وضو و رو به قبله بخون

12.تو سایت مباهله نوشته روز های پریودی به سوره بقره گوش بدید و نخونید ولی من وضو میگیرم و سعی میکنم دستم با آیه های قرآن نخوره و میخونم

13.ایام پریودی چون نماز نمیخونم اما حتما موقع اذان چهار قل و آیت الکرسی رو بخون همچنین قبل از اذان مغرب و قبل از خواب

🌺شاید ما آدما گناهی کردیم که خبر نداریم 🌺 پس ختم 30 هزار استغفار بخونیم خیلی عالیه 🌹

💎همه نکاتی که گفتم باعث میشه روحت قوی و بهتر به نتیجه برسی

ولی اگه یکی از نکات رو یادت رفت و نتونستی انجام بدی منجر به نا تمام ماندن ختمت نمیشه اگه یادت رفت همچنان ادامه بده 💎

💎 تنها چیزی که باعث میشه ختمت اشتباه بشه اینه که هر روز سوره بقره نخونی و یه روز یادت بره در اینصورت از اول باید ختم رو شروع کنی💎

💎نماز حضرت فاطمه رو حتما 14 روز پشت سر هم بخون.... اگه یه وقتی نشد 14 روز پشت سر هم بخونی بازم همت کن و یه 14 روز پشت سر هم بخون💎

البته تو نی نی سایت یه جا دیدم نوشته یه خانمی 45 روز نماز حضرت فاطمه خونده تا نتیجه دیده

همچنین در مورد خوندن سوره بقره

تو سایت مباهله نوشته گاهی 3 ماه تا 6 ماه شده افراد خوندن تا نتیجه دیدن... بستگی به ترک گناه و مقید بودن به نماز اول وقت داره... تو سایته نوشته کسانی که آرایش می‌کنند و حجابشون رعایت نمی‌کنند... نخوانند چون نتیجه نمی‌بینند بعد ایمان شون از دست میدن

(https://mobahele.blogsky.com-%-

2810