2777
2789

چندبار واسه زندگیم دعا خونده یه نفر و رو زندگیم تاثیر بدی داشته ایشالا اون دعا نویس خیر نبینه 

راهی واسه باطل کردنش هست؟؟تجربیاتتونو بگین

بله هست بارها و بارها تجربه شده : 

باطل السحر ۱

بعد از نماز صبح ۵۳ بار ایه ۶۵ یس بخونین . به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا ( از خودت و همسر اگر داری یا اون شخص ). بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار ذکر ( یا قَهّار ) به نیت غلبه بر دشمن

بعد از نماز عصر ۵۳ بار اخرِ ایه ۱۷۱ بقره ( صم بکم عمی فهم لا یعقلون ) رو میخونین به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا . بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار ذکر ( یا رَغیب ) به نیت غلبه بر دشمن قوی

بعد از نماز عشا ۵۳ بار ایه ۲۱ مجادله به نیت باطل شدن سحرو جادو و دعا و بلافاصله بعدش ۱۱۰ بار ذکر ( یا شَدید ) به نیت به شدت مغلوب کردن دشمن بخونین

به مدت سه هفته . همه ی این ها رو که نیت میکنی به نیت هر شخص که میخوای
--------------
باطل السحر۲
یکبار قبل از نماز مغرب و یکبار بعد از نماز عشا بخونید :
به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا و دفع ظلم ظالمین و دفع چشم زخم و دفع جن زدگی و دفع حسادت حسود از خودتون همسرتون و فرزندانتون ( یا هر کس که میخوای )

( صلوات . سوره توحید . سوره فلق . سوره ناس . سوره توحید . بسم الله الرحمن الرحیم یا اللهُ یا رحمانُ یا رحیم یا ربَّ العالمین اِهدِنا الصِراطَ المُستَقیم . صلوات )

بستگی به طلسم ها داره اما معمولا تا سه هفته اثراتش رو نشون میده ان شاالله

دومی به تنهایی معمولا کفایت میکنه اما اگر فک میکنی گره زیاد داری هر دو رو انجام بده

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره بقره تا نودروز توخونه پخش کن

سوره بقره تا چهل روز بخون سوره شمس بخون ب خودتو لباسات فوت کن سوره تکویر هرشب بخون

سرکه بپاش چهارطرف خوته تو حیاط و درخونتون

سوره مزمل بخون هریکشنبه قبل ازظهر رولیوان اب بخور باطل میشه یا روی دبه اب بخون توعدا استفاده کن چایی دم کن

ممنون عزیزم  ایشالا که هیچ کسی گرفتار همچین دعاهایی نشه

من متاسفانه بارها برای زندگیم درست کردن . خدا خیر اون حاج اقایی بده که اینا رو بهم یاد داد وگرنه تا الان ده باره زندگیم خراب شده بود

اگه میخوای از راه خدا خارج نشی فقط دعای باطل السحر مفاتیح را بخون

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نه متاسفانه ما تموممم تلاشمونو کردیم ولی مریز از دست رفت 😂😂 حالا جدی اوه اعتقاد نداشته باشی اص ...

منم زیاد اعتقاد نداشتم ولی خودم شنیدم که یکی از اعضای خانوادم داشت با سید حرف میزد که زندگیم گره بخوره💔همین جورم شد بعد یه مدت همه چی بهتر شد ولی دیروز نا فهمید مشکلم حل شده دوباره زنگ زد بهش💔💔💔

چه زیادع حسش نیس خدایی  شما خودتون تو این کارا هستین؟ یعنی تحربشو دارین؟

بله جانم زندگی منو این اعمال نجات داد . برای من جادوی سیاه گرفته بودن ! مثل دیوونه ها شده بودم و زندگیم .... 

اراده کنین دو هفته بخونین خودتون میبینید اثراتش رو 

منم زیاد اعتقاد نداشتم ولی خودم شنیدم که یکی از اعضای خانوادم داشت با سید حرف میزد که زندگیم گره بخو ...

اوهههه موضوع جدیه 

آقا منم قبلا خیلی درسخون بودم خیلیاااااا 

یهو نمیدونم کسی چشم کرد یا برام دعایی چیزی نوشت از این رو به اون رو شدم  

سه هفته بیمارستان بستری شدم افسردگی گرفتم داغون شدم دست و دلمم دیگههه به درس کتاب نمیرع همه اینا یهو اتفاق افتاد

یعنی ممکنه برا منم کسی چیزی نوشته باشه؟؟؟؟ @هارا    

[QUOTE=202901732]بله جانم زندگی منو این اعمال نجات داد . برای من جادوی سیاه گرفته بودن ! مثل دیوونه ها شده بودم و زند ...[/QUOTEبرا زندگی من دعا گرفتن هنوزم دارم ادیت میشم همش دارم باطل میکنم ولی دوباره میگیرن البته جدام کردن ازهمسرم ولی الان دارم سهر ولی باطل کردم ازوقتی دارم جدا میسم دیگه جادویی حس نمیکنم

باشه حتما انجام میدم حالا به ن به نظرت برای منم  نوشتن؟؟

من خواهرم این کارو کرد یعنی خواهر به خواهر رحم نمیکنه خدا هم خودشو هم دعا نویسرو لعنت کنه 

انقدم کار دعا نویسه درسته که خواهرم هرکاری میخاد کنه اول به اون زنگ میزنه خدا لعنتشون کنه

[QUOTE=202901732]بله جانم زندگی منو این اعمال نجات داد . برای من جادوی سیاه گرفته بودن ! مثل دیوونه ...

عزیز دلم .... درک میکنم بخدا خیلی خیلی بده ! 

این ایات و اذکار خیلی زود جواب میدن . اگر الان احساس میکنی سحر نداری میتونی گهگاهی دومی دو فقط بخونی برای اطمینان 

2810