2777
2789
نمیدونم پسر من چرا اینجوری شده لجباز و ناشنوا کلا" بعضی وقت ها میگم ببرمش متخصص گوش شاید واقعا نمیشنوه ولی گاهی هم به نفعش باشه خوب میشنوه
طفل بودم، دزدکی پیر و علیلم ساختند آنچه گردون میکند با ما نهانی میکند
پسر من کل دیروز و امروز مهد رو گذاشته رو سرش بس گریه کرده، موندم چکار کنم، بیخیال باشم بذارم عادت کنه یا برم دنبالش. از صبح که رفته دست و دلم به کاری نمیره، همش تصورش میکنم در حال اشک ریختن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الیسا جون چند سالشه؟ خودت نمیمونی پیشش؟ من دیروز پیشش بودم ولی امروز دیگه نمیشد مرخصی بگیرم نمیدونم چکار میکنه الان اونجا
پسر من هم از دوسالگی مهد میره اما امسال برای پیشدبستانی مهدشو عوض کردم خوش به حالت سمیرا جون ... چقدر حسودی میکنم به شما ها
مامان بهتری، من دیروز از هشت و نیم تا ده و نیم پیشش موندم اما اروم نشد، مربی ها گفتن باید بری تا اروم شه، خلاصه دلم خون شد تا رفتم، همینطور جیغ میکشید پشت سرم، قبلا هم یکی دو بار سالهای پیش امتحان کردم، اما همین اش و همین کاسه، یه هفته بیشتر دووم نیاورد، اما این دفعه پیش 2 هستش و فکر میکنم لازمه بره. امروز با پدرش رفت، اما اونم زنگ زد گفت من که اومذم بیرون مهد رو گذاشت رو سرش
دو سه روزه عادت میکنه
براش با ذوق از مهدش تعریف کن که چقدر قشنگه چه صندلی های خوشگلی داره چه دوستای مهربونی میتونه پیدا کنه ... احساس درونی اش که خوب بشه خودش با ذوق میره
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم