2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم با علائم شدید توروخدا هرکی میتونه راهنمایی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست
اول اینکه آرامش خودتون رو حفظ بکنید و نگران نباشید. همه ی این حالات طبیعیه و بیماری باید روال طبیعی ...

به خاطر مشکل بویاییتون هم گلاب،اکالیپتوس و آویشن بو کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم همینه علائممون الان نه روزه شوهرم هنوز تب و لرز شدیده نگران نباش

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

یه خانم دکتری هست میگه ویتامین سی بخورین یا بریزین تو سرم تو اروپا هم تایید شده هر جور شده اینکارو بکن میگن خیلی خوبه ادرس پیجشو پیدار کنم برات میفرستم خانم دکتر معصومه محمد پور بزن تو اینستا میاد اطلاعات خوبی توش هست انشااله زود خوب میشی 

چیزی که من از متخصص شنیدم

اگه اشتها نداری سعی نکن معده ات رو بزور پر کنی 

بجاش معده ات رو با مایعات فراوان پر کن. اولین مایع مفید آبه. چای کمرنگ و بدون قند، آبمیوه طبیعی، و استراحت زیاد، استرس اصلا نداشته باش، ویتامین خیلی مفیده، ویتامین سی، عسل خوبه، اگه احساس درد در قفسه سینه داشتی حتما برو و بستری شو، هر چه زودتر بری بیمارستان بهتره، مشخصه که دلتا نیست و خیلی نگرانش نباش