2777
2789
سلام من ٢ سال پیش رفتم خیلی عالی بود تازه جنسیت نی نی رو هم تا ٩٠٪ درست میگن برای سونو هم همسرم از اول تا آخرش تو اتاق باهام بود
در آغوشم که میگیری.... آنقدر آرام میشوم که فراموش میکنم باید نفس بکشم***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دوستم زنگ زده میگن همراه راه نمیدیم تو قسمت سونو...کسیو نمیشناسی جدیدا رفته باشه؟اسم دکتری که سونوت کر چی بود عزیزم؟
خدا جونم هزاران بار شکرت.خودت مراقب هر سه نفرمون باش.
من اون هفته رفتم دستگاها و دکترا و تشخسص عالی بودن. فقط همراه راه نمیدن
فرشته بهاری من خدا بلاخره معجزشو نشونم داد و مسافر دلم شدی. از امروز تو رو دست خودش میسپارم......
منم تعریفشو خیلی شنیدم غربالگری اول رو رفتم پیششون دکتر طهماسب بودن گفتن احتمالا دختر ولی نی نی من پسر از آب در اومد هرجایی احتمال خطا داره
***** پلک جهان می پرید دلم گواهی میداد اتفاقی می افتد ، اتفاق افتاد و فرشته ای از آسمان بر وجودم فرود آمد ******************** ***
ب نظرم جایی برو همراه راه بدن خیلی معطلی داره جدیدا انگار بد شده دکترا دارن میکشن کنار تازه کارا وارد گوود شدن دکتر طهماسب فقط چند ثانیه ی اخر اومد بقیه شو یکی دیگه انجام داو اون چند ثانیه هم داشت با یه پرستار حرف میزد ک فکر کنم حواسش پرت شد نی نی منو خوب تشخیص نداد خخخخخخ
***** پلک جهان می پرید دلم گواهی میداد اتفاقی می افتد ، اتفاق افتاد و فرشته ای از آسمان بر وجودم فرود آمد ******************** ***