2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم بیاین

306 بازدید | 19 پست

من الان امروز روز سومی هست که کرونا دارم از همون اول با سرفه شروع شد بعد تب و سردرد گلودرد و اینا 

حالا سرفه خلط دار میکنم خیلی هم سرفه میکنم کسی بوده کرونا گرفته باشه سرفه هاش زیاد باشه ولی ریه درگیر نشده باشه

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

ی سی تی بگیر اول کاری بدونی درگیرشده یا نه 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سرفه میکردم اما کم ، کلا زیاد اذیت نشدم ، اما خیلی حواست باشه اگه ریه ات درگیر شده جدی بگیر، همس ...

خدا رحمتش کنه کلا چه علائمی داشتن؟

وای من تو شهر غریبم بچم کوچیکه چه خاکی به سرم بریزم 

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
خدا رحمتش کنه کلا چه علائمی داشتن؟ وای من تو شهر غریبم بچم کوچیکه چه خاکی به سرم بریزم 

ممنون عزیزم . نترس حالا قرار نیست چیزیت بشه ، برو دکتر اسکن بگیر خودشون میگن چیکار کنی . 

علائممون اینا بود ، تب کم ، سرفه . اما همسرم اکسیژنش پایین بود و سردرد شدید و خوابالودگی . 

ممنون عزیزم . نترس حالا قرار نیست چیزیت بشه ، برو دکتر اسکن بگیر خودشون میگن چیکار کنی .  علائ ...

دکتر رفتم روز اول اصلا اکسیژن خونمو نگرفت 

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
خدا رحمتش کنه کلا چه علائمی داشتن؟ وای من تو شهر غریبم بچم کوچیکه چه خاکی به سرم بریزم 

وقتی سرفه داری یعنی ریه التهاب ودرگیری داره ،وقتی به مرحله تنگی نفس می رسه یعنی ریه کم کم داره فیبروز میشه ،وقت رو ازدست نده برو دکتر 

تنگی نفس داری ؟ خودت متوجه میشی ،سردرد داری ؟ روز اول بگیره هم فایده نداره ، اولش که اکسیژن پایین نی ...

نه نفسمم حبس میکنم خوبم یهو سرفم نمیگیره ولی چاره ای نیست امروز فردا باید برم اسکن

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
2810