2777
2789
شب عید تمام جنسای بنجل و آشغالشونو به مردم میندازن
مردمم بیچاره ها کیف میکنن که لباس عید خریدن
اصلا تو این موقع لباس خریدن درست نیست
مردمی را دیدم که برای داشتن ظاهری زیبا وقت و هزینه زیادی صرف می کردند اما برای داشتن ذهنی زیبا هیچ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاخره اینطوری نمیمونه نگران نباش روزی میرسه که حق به حق دار میرسه کساییی که پول مفت وام های ملیلردی رو میگیرن و یک اب روش و ماشینای انچنانی زیر پای خودشونو زن و بپشون میندازن یک روز باید بیکار شن و زار بزنن و ما بدبختایی که واسه 100 هزار تومن میپرزیم اسایش داشته باشیم خدایا خودت جای حق نشستی حقمون رو بگیر از همشون
نسیم جون نصف عمرمون که رفت
خدا به بچه هامون رحم کنه
اونایی که پول روپول میذارن روز به روز شکمشون گنده تر میشه
این وسط هرچی بلاست سر ما که قشر متوسطیم میاد
اون بدبختیم که اه در بساط نداره به حالش فرقی نمیکنه
مردمی را دیدم که برای داشتن ظاهری زیبا وقت و هزینه زیادی صرف می کردند اما برای داشتن ذهنی زیبا هیچ......
ساقه طلایی جان من یکی از دوستام همسرش یکساله از کار بیکارش کردن حالا یکساله داره با پول یارانه زندگی میکنه شاید باور نکنین ما بیشتر سعی میکنیم ناهار ها دعوتشون کنیم که نخوان خرج شکم زیاد کنن فقط دارن روز و شب میکنن و شب و روز و هر چی تقلا میکنن واسه کار نمیشه مهندس مملکت به کارگری راضیه
ای وای
بیچاره ها
چقدناراحت کننده
ما هم داریم شب عیدی ماشینمونو میفروشیم
شوشو پول نیاز داره
طفلکی همش بهم میگه ناراحت نباشیا
منم میگم نه واسه چی ناراحت باشم ایام عید تهران میمونیم جاهای دیدنی تهرانو میبینیم
حالا عید نریم مسافرت
نمیمیریم که
منم اینجوری دلداریش میدم
ان شا الله مشکل شما هم حل بشه عزیزم اما همین که ادم میبینه مشکلش در مقایسه با مشکلات بقیه چقدر کوچیکه اروم میشه.
همه در گیریم تو این زندگی .خدا خودش روزی رسونه و کمک میکنه