2777
2789
ایلا

من مانتو خریدم + دو تا بلوز

دیگه چیزی نمیخرم

همسری گناه داره

خیلییییییییییییییی گرونه

بیچاره اونایی که بچه دارن!!! :((
هیچکس نمی داند چگونه میمیرد؛ اما من می دانم بدون هردویتان همان روز می میـــــرم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من 2ساله از حراجی ها خرید میکنم مثل بنتون و دبنهامز پارسال تو حراج 70% بنتون مانتو 100تومنی رو خریدم 30 تومن امسال هم یه کیف 70تومنی رو تو دبنهامز گرفتم 35 تومن کلا سعی کن تو حراج خرید کنی عزیزم
اره من خریدامو کردم

خریدای شوشو هم تموم شده

البته من کیف و کفشامو از دبی اوردم . بهمن رفته بودیم. کفشهایی که خریدم اینجا 2 برابره
موقع خشم 10 ثانیه صبر کنید حتما فحش های بهتری یادتون میاد!:)
پس ما که بچه داریم چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه گرونیه لباس بچه به یه طرف ..... پوشکش به یه طرف ..... دخترم جز پمپرز هیچی بهش نمیسازه پمپرز هم گروووووووووووووووووووووووون ........
من که با بچه وقت نکردم برم خرید .... تا بیام لباس بپوشم و غذا و شیر نی نی را بدم و لباسهاش را بپوشم و برم مغازه ها بسته شدن !

هر وقت هم رفتم این قدر قیمتها بالا بوده که دلم نیامده خرید کنم اما بعد که میام خونه پشیمون میشم و میگم بادا باد ... هر چی بود می خرم اما دوباره وقتی میرم بازار همون آش و همان کاسه !!!

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

مگه توی طول سال خرید نکردید مگه بی لباس موندید حالا مگه واجبه شب عید با این گرونی و بنداز بنداز خرید کنید
من که اصلا شب عید خرید نمی کنم معمولا مرداد که حراج است خرید می کنم و همون ها رو برای عید می پوشم .
ولی برای بچه هارو حتما باید بخرم به خصوص دخترم که بزرگتر است بهر حال بچه است حال و هوای دیگه ای براش عید داره .
من از عید بی زارم از این دید و بازدید های مسخره سعی می کنم بزارم برم مسافرت که مجبور به دید و بازدید عید نباشم .
هستی جون خوبیه مشاغل آزاد اینه که با تورم قیمتها یا دستمزدشون را هم بالا می برند اما ما حقوق بگیرها همون حقوق قبلی را می گیریم و دم نمی زنیم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

2810