2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه پیش دبستانی یاکلاس اولی دارین..

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 40 پست
پیش دبستانی عزیزم  خب اجباری که نیست با این شرایط میگم نفرستمش بهتره

بله خوب میتونید خودتونم توخونه یادش بدین کتاباشو تهیه کنیدولی باید ثبت نامش کنید

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
شاید کرونا چندسال باشه نمیشه بچه از درس نشق عقب بمون من پارسال پیش ثبت نام نکردم ولی امسال سنگم ببا ...

آره دیگه انلاین، اما یاد میگیرن یه مادری میگفت بچم میره سوم هنوز خوب الفبا روبلد نیست چون انلاین درس خونده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید کرونا چندسال باشه نمیشه بچه از درس نشق عقب بمون من پارسال پیش ثبت نام نکردم ولی امسال سنگم ببا ...

دقیقا منم میفرستم فقط وقتی قرمزه نمیفرستم

حلالم کنید و خدانگهدار   
وقتی نمیخوای ثبت نام کنی نه دیگه این ثبت نام مجازیه بدون حضور توی مدرسه من رفتم مدرسه ثبت نام کردم ...

مدرسه دولتی ثبت نامش کردی؟ حضوری یا مجازی؟

بزرگترین مشکل آدما‌ اینه که: معرفتشون گیر منفعتشونه
چه خوب معلم خصوصی گرفتی؟؟ از کجا باید معلم پیدا کرد؟    

بسپاری ب مهدکودک ها مربی پیش بهت معرفی میکنن.من دوستم هست.میاد خونه

آب طلب نکرده همیشه مراد نیست، گاهی بهانه ای است که قربانی ات کنند...

اره خب مدرسه که واجبه ولی پیش زیاد مهم نیست میشه مادر خودش توی خونه با بچه کار کنه 

آره دیگه انلاین، اما یاد میگیرن یه مادری میگفت بچم میره سوم هنوز خوب الفبا روبلد نیست چون انلاین درس ...

بیشتر زحمت گردن مادر ت درس انلاین باید خودش بیشتر کار کنه

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
اره خب مدرسه که واجبه ولی پیش زیاد مهم نیست میشه مادر خودش توی خونه با بچه کار کنه 

اره عزیزم من خودم ت خونه الفبا نقاشی اعداد هندسه کار کردم الان کامل میخونه و میشمره از مدرسه هم بهتر

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
بله خوب میتونید خودتونم توخونه یادش بدین کتاباشو تهیه کنیدولی باید ثبت نامش کنید

چرا اخه؟؟ میگن که پیش اجباری نیست چرا باید ثبت نامش کنم؟؟

بااین کرونا دلتا چطور مدرسه هست آخه

راستی این کرونا دلتا چجوریه؟اطلاعی دارین؟

پسرمن ازدیشب اسهال استفراغ شده شکم دردهم داره😔

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
2810