2777
2789
عنوان

سایت تعویض پلاک

528 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها شماهام هم نمیتونید تو سایت تعویض پلاک نوبت بگیرید هرکاری میکنم نمیشه ساعت ۸  صبح تا ۱۰ من رفتم هرکاری میکردم نمیتونستم وارد سایت باشم ۱ماه علاف شدم وکالتمم داره تموم میشه چیکار کنم؟؟

تا ۱۸ ام‌نوبت نداشت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه داری میزنی،روزایی که تکمیل شه دیگه راه نمی‌ده سایت،،فکر کنم سایت تا سه روز جلوتر رو نوبت میده و شما داری تلاش میکنی تو این سه روز که تکمیل ظرفیت شدن ثبت نام کنی،،،الان میتونی واسه روز سوم ثبت نام کنی چون اول وقته

امروز هرکاری ردم اصلا نمیرفت تو سایت

موندم کی میرسه انقدر زود پر بشه...شما هر روز امتحان کنید..یاببینید کی ب کی پر میشه..

مثلا واسه اینجا دیدم سه شنبه تا هفته ی آینده سه شنبه پر میشه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

دوست عزیز شما برای فک پلاک عوارض خودروی پلاک فروشنده قبلی رو پرداخت می کنید؟منظورم بایدی هست یا فقط عدم خلافی رو پرداخت می کنید؟

الان خریدار خودروی من تو طرح ترافیک تردد داشته ۸۳ تومن با خرده تردد های دیگه عوارض خودرویی که من یکماه پیش صفر کردم پلاک من بدهی داره و از طرف ناجا پیامک برای عوارض خودرو اومده...عدم خلافی نه، عوارض***...می شه اگر اطلاعات دارید در اختیارم بگذارید بدونم باید چه کنم؟آیا پرداخت عوارض قبل فک پلاک بایدی هست؟

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم