2777
2789
من خیلی به خواب اعتقاد ندارم برای منم خیلیا خواب دیدن بچه دار شدم چندین بار مامانم خواب دیده مادر شوهرم چندین بار خواب دیده خواهر شوهرمم خواب باباشو دیده ازش برای ما بچه خواسته اونم گفته ما سه تا بچه میاریم (پدر شوهرم فوت کرده) ولی هنوز هیچ خبری نیست
خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اون خواب رو موفعی دیدم که حامله بودم ولی هنوز خودم خبر نداشتم.شب دومی بود که تو اعتکاف بودم...بعد نماز صبح خواب دیدم یه دختر تپل دارم .محکم تو بغلم گرفته بودمش فشارش میدادمو لپاشو میکشیدم البته بعدا بچم پسر شد
امام صادق(ع):هرکس بر این باور باشد از دیگران برتر است،در شمار مستکبران است...
من هم خودم هم شوهرم خواب دیدیم...
اینم کسرا کوچولوی من در حال تاب بازی خوابش برده..تو رو خدا ببینید خاله های مهربون...فقط یه لایک کوچولووو (http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015050815310328837)
ههه زینب جون دوماه پیش پانچر کردم و فقط سه تا نی نی برام تشکیل شد برام فریز کردن باید ماه دیگه که پری شدم برم ببینم سرنوشتم چی میشه ولی انشاءلله خواب مامانت صحت داشته باشه نی نی زود بیاد تو دلت ولی به هرچی اعتقاد داشته باشی همون میشه اگه به خواباش اعتقاد داری مطمئن باش که نی نی تو راه
خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...
ایشالا که سرنوشتت سه تا بچه تپل و ناز و خوش روزی باشه آمیــــــــــــــن لوسی جون منم اعتقاد نداشتم ولی انقدر دیدم که دو ماه قبل مامانم بهم گفت فک کنم فلانی حاملس .. خواب دیدم و من انگار و مسخره می کردم بعد دو ماه میدیدم بعله خانما حامله تشیف دارن
.
فکر میکنم بحث اعتقاد به خواب و .. نیست بعضی از دوستان میگن ما اعتقاد نداریم و این حرفا منم دقیقا همون موقع که اقدام کردیم خاله شوهرم دوروز بعدش زنگ زده بود به مادرشوهرم که ترانه حامله است؟ من خواب دیدم یه پسر به دنیا آورده مادرشوهرم هم زنگ زد به من.. گفتم نه اتفاقا همون ماه هم حامله شدم ولی جنسیتش هنوز مشخص نشده ببینم درست بود یا نه
مادرم میگه البته بعداززایمان گفت توخواب دیده مادرش که فوت شده توخواب ی دختر بچه اورده توبغلش گذاشته که بعداون من باردارشدم یانمیدونم اوایل بارداریم بود
الحمدلله رب العالمین ...
2810