2777
2789
عنوان

ختنه سورون

500 بازدید | 14 پست

اقوام ما پسر ها رو تو سن ۶ تا ۱۰ سالگی ختنه می کنن و اصرار هم دارن باید تو خونه ختنه بشه. بعد ختنه هم ختنه سورون می گیرن و البته این مراسم از اول تا آخرش زنونه س. و طبیعتاً خانم های فامیل با دختراشون تو هر سنی میان و بعضاً اون پسر در حضور دخترهای هم سن و سال و بزرگتر از خودش ختنه میشه.

رسم مزخرفیه ولی میخوام بدونم

تعداد رای : 5
نظرسنجی
نه! بعیده تحریک کننده باشه
3
60%
برای خانم های متأهل تحریک کننده نیست ولی برای دخترا و مجردا بالاخره...
0
0%
برای آشناها مثل دخترخاله تحریک کننده نیست ولی شاید برای غریبه ترا باشه
0
0%
کم و زیاد داره ولی بالاخره برای اکثر مهمونا یه تحریکی داره
2
40%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تحریکش کاری ندارم اما بنظر من کار زشت و مزخرفیه

داره چرت و پرت میکنه 

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...

هم خودت هم فامیلاتون خیلی مزخرفین 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

فکر نمی کردم در این زمونه که همه تو بیمارستان یا حداقل درمانگاه ختنه می کنند هنوز این مدلی انجام بشه خیلی غیر بهداشتیه و به هر حال تحریک کنندگی مخصوصا برا دختر های جوان و مجرد داره

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته

خانوما میدونم خیلی ضایع است سؤالم ولی باور کنید این اتفاقا تو جامعه ما هست!

نمی تونیم سرمونو بکنیم زیر برف که!

ضمناً من پست های مشابه رو دیدم هیچ کدوم به این جنبه مهم این جور مراسمات مزخرف نپرداخته بود.

لطفاً جواب بدین

ممنون

با تحریکش کاری ندارم اما بنظر من کار زشت و مزخرفیه

خانومی زشت و مزخرف بودنشو که همه میدونیم

میخوام بدونم علاوه بر زشت و مزخرف و غیر انسانی بودن، محرک هم هست یا نه؟!