2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبدونی رتبه برتر را رو همیشه صبح یا عصر  معرفی میکنن  ما ماهارا ۱۲ شب تا پنج صبح

يعني چي

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
تب دارم‌ عزیز پسرم و همسرم‌گلو درد  می ترسم‌بخوابم بدتر بشن استخونهامم داره میشکنه دور از ج ...

خیلی دردناکه 

درکت میکنم گلم

من یک روز درمیون دکتر میرفتم ک سرم وصل کنن بهم

داروهاتو مرتب بخور خیلی سرپا نپاش و استراحت کن

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...

هیچی دارم فکرمیکنم بالباس همسرم که رنگ گرفته چیکارکنم😥

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤