2777
2789
عنوان

خانما کمک نی نییم اصلا نمیخوابه

13 بازدید | 18 پست
نی نی هفت ماهم به زور و با گریه و مقاومت شدید میکنه تا میخوابونمش یعنی اگه به خودش باشه چهار پنج ساعتم نمیخوابه بعدش هم که میخوابونمش خوابش خیلی سبکه و فوقش تا یک رب بیشتر نمیخوابه و گریه میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی نکرده جاییش درد نمیکنه مثلا دلش؟
اخه دختر من شش ماهشه تقریبا خوابش خداروشکر مرتبه نه و نیممیخوابه تا هفت صبح
گاهی ک دلدرد داره و یا بدخواب میشه نمیتونه خوب بخوابه و گریه میکنه
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
درست میگه الینا بچه ها کنجکاو میش ب صداها من دخترمو وقتی میخوابونم درو میبندم و خودمونم سروصدا اصلا نمیکنیم وگرنه بیدار میشه
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
احتمالا بخاطر اسهالشه البته اگه قبلش خوابش خوب بوده
به خاطر دندون نیس بنظرتون آخه من فک میکنم آفته آخه لثه بالاش دقیقا جای دندون بالا قرمز و متورم شده اما قبلش سفید شده بود که سفیدیش کم شده حالا فقط قرمزه