2777
2789
عنوان

خانما کمک نی نییم اصلا نمیخوابه

13 بازدید | 18 پست
نی نی هفت ماهم به زور و با گریه و مقاومت شدید میکنه تا میخوابونمش یعنی اگه به خودش باشه چهار پنج ساعتم نمیخوابه بعدش هم که میخوابونمش خوابش خیلی سبکه و فوقش تا یک رب بیشتر نمیخوابه و گریه میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی نکرده جاییش درد نمیکنه مثلا دلش؟
اخه دختر من شش ماهشه تقریبا خوابش خداروشکر مرتبه نه و نیممیخوابه تا هفت صبح
گاهی ک دلدرد داره و یا بدخواب میشه نمیتونه خوب بخوابه و گریه میکنه
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
درست میگه الینا بچه ها کنجکاو میش ب صداها من دخترمو وقتی میخوابونم درو میبندم و خودمونم سروصدا اصلا نمیکنیم وگرنه بیدار میشه
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
احتمالا بخاطر اسهالشه البته اگه قبلش خوابش خوب بوده
به خاطر دندون نیس بنظرتون آخه من فک میکنم آفته آخه لثه بالاش دقیقا جای دندون بالا قرمز و متورم شده اما قبلش سفید شده بود که سفیدیش کم شده حالا فقط قرمزه