2777
2789

دوست دارم مثل آزاده نامداری یه عالمه قرص بخورم خودمو راحت کنم. خیلی تو زندگیم درد دارم. یکی دوتا نیس. کاش هیچوقت بدنیا نیومده بودم. 

از بچگیم که از خانوادم محبتی ندیدم، هم‌ش بی احترامی نصیبم شد و سرکوب آرزوهام توسط خانوادم انجام شد. من اگر توی این خانواده نبودم شاید میتونستم یک همسر بهتر انتخاب کنم.، با وجود برادرای بدنامی که داشتم هیچ کس حاضر نبود بیاد خواستگاریم😢

خیلی زندگی چرتی داشتم. 

کاش هیچ وقت بدنیا نیومده بودم. 

نفستون حقه میشه دعا کنید برام یا زودتر بمیرم یا به آرامش برسم... 

بنظر من درد منی که میدونم تو 1خانواده ای بزرگ شدم که براشون مهم نیست بود یا نبودم، خیلی بیشتر از آدمیه که تو بهزیستی بزرگ شده، لااقل میدونه خانواده ای نداره که چشم براه اش باشن... 😢 😭 

انشالله به حق حضرت زهرا خدا خودش کمکت کنه

ناامید نباش خدا هست .هواتو داره حتما

قوی باش و برای زندگی بجنگ

خدا رحمت کنه آزاده نامداری هم.خودتو با هیچکس مقایسه نکن.اون بنده خدا هم حضرت زهرا شفاعتش کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم انشالله هر چه زودتر به ارامش برسی (ان الله مع العسر یسری) مطمئن باش اینا امتحانهای الهیه. 

همونطور که توی امضات نوشتی قوی باش مطمئن باش درست میشه من واستون دعا کردم انشالله خود آقا امام زمان واستون دعا کنه🤲🤲

عشق فقط عشق علی رهبر فقط سید علی❤️.                  اللهم عجل لولیک الفرج(الهی آمین).     تا پای جون مواظب امانت مادرم زهرا (س) هستم❤️❤️.                  السلام علی الحسین❤️ و علی علی بن الحسین❤️وعلی اولاد الحسین ❤️وعلی اصحاب الحسین❤️وعلی عباس الحسین❤️برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) 5صلوات بفرستید خیلی سپاس گذارم ازتون🙏🌷🌷

نمیدونم چی باید الان بگم وقتی میام و میبینم چقدر افراد دقیقا مثل خودم هستم هم بیشتر ناراحت میشم هم به خودم میگم به بین تو تنها نیستی از مثل تو خیلی هستن ولی واقعا حالم بد میشه ولی درد یکی رو میبینم یا می‌شنوم