2777
2789
عنوان

قوانین جدید سایت در برخورد با کاربران خاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 98 پست
ممنون ولی یه مقدار محکم تر اگه بود بهتر بود
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متشکر
در این دنیا همه چیز دست خود آدم است حتی عشق، حتی جنون، حتی ترس .. آدمیزاد می تواند اگر بخواهد کوه ها را جا به جا کند می تواند آب ها را بخشکاند می تواند چرخ و فلک را به هم بریزد آدمیزاد حکایتی است می تواند همه جور حکایتی باشد حکایت شیرین حکایت تلخ حکایت زشت ... و حکایت پهلوانی ...
2805
شکلات عسلی ما دشمنی خاصی با کاربرها نداریم و همه رو دوست داریم. انتظار داریم کاربران هم با اهداف سایت همسوتر باشند و تلاش کنند محیط فروم رو که 90 درصد خانمها در آن فعالیت می کنند سالم و دور از تنش و استرس نگه دارند. در اینصورت هیچوقت مشکلی برای کاربریشون پیش نمی آید
من هم با گرم تر شدن حضورتون خیلی موافقم . من امشب از اومدنتون خیلی حس خوبی گرفتم . هر چند شما همیشه هستین .منظور برقراری ارتباط بود
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
پارمیدا جون زمان مدیریت ایشون دیگه به سن من قد نمیده من اونموقع به دنیا نیومده بودم
البته یادمه 86زمان بارداریم بود به این سایت می اومدم و بارداری هفته به هفته رو چک می کردم ولی عضو نشده بودم
سلام و خسته نباشید خانم تهرانی عزیز ممنون کار خیلی خوبیه ایشالله که سایت با کمک مدیران و کاربران هر روز بربارتر بشه.
خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖
2810