2777
2789
عنوان

کسی یاد داره کمپوت درست کنه

176 بازدید | 19 پست

یه کیلو گیلاس دارم میخوام کمپوت کنم ولی نمیدونم  شیشه ها رو سروته داخل قابلمه بزارم یا نه میشه بهم توضیح بدین 

الان دوتا شیشه درست کردم شیشه ها راسته گذاشتم یعنی سرش بالا بود وقتی از تو قابلمه درش آوردم میخواستم چپه بزارم از کناره های درب اب ریخت😣😣😣

سر شیشه حتما باید کامل بسته بشه بعضی سر شیشه ها خرابه و بسه نمیشه 

قبل کمپوت آب کن تو بشقاب چیه بگذار ببین آب میره یا نه 

تو قابلمه یک پارچه بنداز شیشه هارو بگذار آب بریز باید نا بالاسر شیشه ها آب قابلمه برسه

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول شیشه رو پر کن شربت و میوه

بعد با دستکش آشپز خونه محکم درو ببند 

بعد بزار داخل آب تا بجوشه درش به سمت بالا باشه

تا نصف بیشتر شیشه آب باشه تو قابلمه

بعد در بیار ببین نشتی داره یا نه ...اگه آبش ریخت یعنی درش محکم نیس.... 

بعد سرو ته برگردون روی دستمال بزار چند ساعت باشه

اگه درش سالمه ببند محکم نجوشه هم خراب نمیشه اگه داغ باشه اما اگه درش خرابه باید عوض کنی 

نمیدونم دیدم نشتی داره درشو باز کردم گذاشتم تا سرد بشه بعد دوباره بزارم داخل آب 

سر وته بزارم شیشه ها رو و اینکه تا بالای شیشه ها باید اب باشه یا تا نصفه کافیه 

مامان من این مدلی درست میکنه آب داخل شیشه میریزه شکر میریزه قشنگ هم میزنه گیلاس میریزه  نباید شیشه خیلی آب داشته باشه سر خالی تر چون نشتی میکنه و میا  بیرون و پلمپ نمیشه بعد اب داخل قابلمه هم تا زیر در شیشه ها آب داشته باشه از زملن جوش اومدن اب ۱ساعت و نیم تا ۲ ساعت زمان لازم داره کمپوت آماده بشه وقتی آماده شد اجازه بدید سرد بشه بعد داخل یخچال بگذارید فقط شیشه ها باید درب فلزی باشه

مامان من این مدلی درست میکنه آب داخل شیشه میریزه شکر میریزه قشنگ هم میزنه گیلاس میریزه  نباید ش ...

خو عزیزم درب شیشه ها فلزی الان گذاشتم بیست دیقه جوشید درس پلمپ شده بود فک کنم، ترسیدم بترکه برداشتم چپه کردم دیدم نشتی میده درشو باز کردم ک سرد بشه الان اگ درشو محکم ببندم دوباره بزارم بجوشه خراب نمیشه دفه ادامه دارم درست میکنم تو رو خدا کمکم کن

نه راسته چرا چپه بزارین سر شیشه ها رو به بالا آب هم زیر در شیشه اب بکنین قابلمه ها رو .فقط شیشه ها پ ...

گیلاسای من ی خیلی رسیده بودن و نرم بودن تا حدودی یک ساعت و نیم بجوشه  خیلی نرم نمیشه چون خیلی رسیده بود

گیلاسای من ی خیلی رسیده بودن و نرم بودن تا حدودی یک ساعت و نیم بجوشه  خیلی نرم نمیشه چون خیلی ر ...

زمان کمپوت شدن همینقدر نه مشکلی پیش نمیاد عزیزم . برای آلبالو هم همین مدل هست اگر دوست داشتید برای زمستون خیلی عالیه