2777
2789

عزیزم گوشتو مرغو پاک نکن بزار فریزر یکمم دادو بیداد کن بگو نمیبینی وضعیت خونه زندگیمو؟یبار کولی بازی درآر حالیش شه یعنی چی اخه، من یبار خودم دعوت کردم مامانشو، گفتم سلزی خوردن پاک شده بگیر دیدم رفته سبزی تازه گرفته گفتم خودت پاک کن دم اومدن مهمون حوصله بساط سبزی ندارم پاک کرد و تا تهشم جمع کرد از اول شل گزفتی انگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان نمیان یعنی

زنگ زد گفت چیکار می‌کنی فردا کجایین 

گفتم والا از صبح سرپام سه شبه نخوابیدم خونم بهم ریخته دارم جمع و جور میکنم نمی‌دونم  

گفت منم امشب سرکارم حالت ببینم تا فردا چی میشه  

خدا کنه نیان،اینم نیاد جاری مفت خورمو چیکار کنم 

گرفتارم بخدا 

زنگ زد گفت چیکار می‌کنی فردا کجایین  گفتم والا از صبح سرپام سه شبه نخوابیدم خونم بهم ریخته دار ...

توهبچ تدارکی نبین دلشون نمیاد دعوت کنن میگه زنگ زدم ببینم کجاییی پرووووو

مبارکتون باشه گلم،خوب تا زمانیه که اطرافیان نخوان هی بیان مزاحمت ایجاد کنن 

هفته ای نیست که تنها باشیم والا من وقتایی که تنهاییم بیشتر. دلم میگیره و میگم کاش یکی میومد

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
هفته ای نیست که تنها باشیم والا من وقتایی که تنهاییم بیشتر. دلم میگیره و میگم کاش یکی میومد

اخلاقا فرق میکنه من بیشتر تنهایی رو دوس دارم،یه اخلاقی هم دارم رفت وامد با فامیل رو خیلی دوس ندارم بیشتر رفت وامد با دوستامونو دوس دارم

اخلاقا فرق میکنه من بیشتر تنهایی رو دوس دارم،یه اخلاقی هم دارم رفت وامد با فامیل رو خیلی دوس ندارم ب ...

من نه

برام فرقی نداره رفت و امد با همه رو دوس دارم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

ببین عزیزم شوهرت اهل دورهمیه خوب وضعشم به نظر بد نیست .اولین کاری که میکنی بگو غذا تز بیرون بگیره از این به بعد کارگر بگیر برا تمیزیا .خرج بتراش براش قبل مهمونیا تا یکم برا شوهرتم سخت بشه مخمون داری وقنی مهمون هست ازش بخواه بیاد کمکت برا پذیرایی