2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
درسته اون درد زایمان  خیلی بد بود افتاده بودم ب گوه خوردن که بچه برا چیم بود...  اما اگ ب ...

وای نگوووو من میگم دیگه عمرااا هیچوقت نمیخوام‌ تجربه کنم زایمان رو ..من مطمعنم صدسالم‌بگزره دلم‌برای این‌لحظه تنگ‌نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی زایمان خوب بارداری خوب روزی من آمین 

من یک عدد منتظر هستم ایشالا این ماه جواب بگیرم .با کمک خداوند و صلوات شما دوستان که لطف میکنید و میفرستین ،ممنون

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
خوش یحال همتون ب شماها میگن زن ن ب من داره میشه 5سال انتظار 5سال شب روز گریه کردن  خدا ...

عزیزم دلم روشنه همین روزا خبر بارار داریتو میدی بروتو تاپیک قبلیام اسمتو بنویس میخوام حدیث کساء بخونم خدا خیلی سریع حاجت میده. 

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

یکی از دوستام لاغر و ...بعد زایمان طبیعی کرد ینی کلا درد و همه چیش ۳للی ۴ساعت طول کشید بچشم‌کوچیک‌نبود....اونیکی دوستمم تپپپل اونم راحت زایید....هر دوشون دولتی بودن....خیلی مرددم کدوم بهتره سزارین یا طبیعی

خب پس ماما کنارت واینمیسته؟مگه نمیگن تو خصوصی ی ماما کنارت همیشه و کمکت؟ولی تو دولتی اینجوری نیس

عزیزم تو دولتیم میتونی همیار ماما بگیری دوست من گرفت 3 سال پیش 200 هزار بود. گفت کار خواسی نمیکرد اما خب باز خوب بود بالاسرش بود مثلا گفت درد  طبیعی کشید اما بچش نمیومد درشت بود اونا قبول نمیکردن سز بشه همیار ماما گفت باید ببرید سز و اونا قبول کردن

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
یکی از دوستام لاغر و ...بعد زایمان طبیعی کرد ینی کلا درد و همه چیش ۳للی ۴ساعت طول کشید بچشم‌کوچیک‌نب ...

ببین اگه خواهر داری که زایمانش راحت بوده یا مادرت اگ طبیعی راحت بوده. شک نکن توهم زایمان طبیعیت راحته. 

اما من دیدم اگ ینفر از اعضا سزارین اجباری شده باشه یهو همهی دختراشم سز. اجباری شدن. لگنشون مثل هم تنگ بوده ارثی. 

یکیم مثل منو خواهرمو. طبیعیمون راحت بود

ببین اگه خواهر داری که زایمانش راحت بوده یا مادرت اگ طبیعی راحت بوده. شک نکن توهم زایمان طبیعی ...

واقعا ینی ارثیه؟مادربزرگم ظاهرا زایماناش سخت بوده...مامانمم انگاری سخت نبوده یکم راحت بود ..حالا نمیدونم من چی میشم این‌وسط ولی من کلا یکم کمردرد دارم نمیدونم چی میشه..وای تازه راهم از بیمارستانم دوره تقریبا یکساعت فاصله اشه...خیلی میترسم جوری بشه مجبور شم برم دولتی نزدیکمون😪

من دیسک خفیف داشتم رفتم پیش دکتر شیخی متخصص دیسک و ستون فقراته بهش گفتم ام ار ای  داشتم نگاه کر ...

چه ربطی داره اگر اینجوره هرکی طبیعی زایمان کرده الان همه باید کله خربزه ای که هیچ کلا دراز باشن مثل خیار چمبر..چه دکتری "

خوش یحال همتون ب شماها میگن زن ن ب من داره میشه 5سال انتظار 5سال شب روز گریه کردن  خدا ...

وااا یعنی زن بودن فقط به بارداری و زایمانه؟ الهی شما هم زودتر باردار بشی ولی هیچوقت خودت رو کم از بقیه ندون

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان