2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
خانوما من تو ماه هشتم بارداری الان چند شبه متوالی با آب سرد دوش گرفتم در حدی که یخ کردم چون پمپ آب س ...

عزیزم آبجوش و آب سرد رو توی تشت باهم مخلوط کن بشین روی چهارپایه با کاسه آب بریز حمام کن

شهر ما که دولتیش هم عالیه واسه طبیعی! زنداییم ۵ سال پیش اومده بود زایمان اولش اینجا، میگفت همه اتاق ...

شهرای کوچیک بیمارستان دولیتشون خلوته بخاطر این بهت میرسن. اما شهرای کمی بزرگ  یا بیمارستان معروفا ن شلوغن  از بس زائو دارن  و شلوغ به همه نمیرسن

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کیسه آبم پاره شد خونه آخرهشت ماه تو راه بیمارستان در دام شروع شد چهل دقیقه طول کشید تا رسیدیم بیم ...

خداروشکر.

وای این چه حرفی بوده به شوهرت زده؟

فکر کرده فیلم هندیه؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
شهرای کوچیک بیمارستان دولیتشون خلوته بخاطر این بهت میرسن. اما شهرای کمی بزرگ  یا بیمارستان معرو ...

اینجا هم شانسی، بعضی روزا شلوغ،بعضی روزا کمی خلوت تر... اما زایشگاه بزرگ کردن واسه همه اتاق هست همیشه!

میگم تحقیق کنید واسه همینه، زنداییم تهران چون بیمارستان نزدیک خونشون شلوغ بود و خوب نبود امکاناتش کلا رفته بود یه منطقه دیگه ...اول درد هاش راه افتاده بود ، دو ساعت و نیم بعدش رسیده بودن! میگه ۷ سانت بودم دیگه 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

باحال بود.

ولی میگم مگه شکم اول نبودی؟؟پس چطور اپی واینا بهت نزدن؟؟

شکم اول اونم به‌پهلو پارگی میده که🤔🤔.

خودم مجردم خاطرات زایشگاهو میگم😁😁

ما یبار یه شگم اول اومد گفت درد دارم.راهش دور بود گفتیم بیا اینجا بخواب تا صبح تحت نظر باش.یه سرم ساده هم زدیم یکم اروم شد گرفت خوابید.

گاهی نصف شب میرفتم بیدارش میکردم صدا قلب بچشو گوش میدادم.

معاینه اولشم دو فینگر بود.

صبح ساعت ۶ که دیگه بیدارباش بود رفتم یه معاینه دیگش بکنم که تحویل صبکار بدیم دیدم بچش داره میاد این هنوز خوابه😵😵😳😳

دیگه بردیمش سرتخت تا بیدارش کردم گفت عه درد دارما😒😒😕😕

خلاصه همکارم کلا خواب بود اونشب مریض نداشتیم تا صبح گرفت خوابید.میگفت چطور میشه؟؟

گفتم دوفینگر که فاز فعالم نیست چرا باید هی میومدم معاینه میکردم اینم کامل خوابیده بود درد فعال نداشت من از کجا میدونستم،دیگه شده دیگه😂😂.

یه ربع به هفت دیگه زایمان با اپی کرد و ۷.۳۰ هم بخشو تحویل صبحکار دادیم با جیغ جیغ یه نی نی🤗🤗🤭🤭

یبار یکیو اوردن برا طبیعی.انقدر بدجنس بود هنوز وارد فاز فعال نشد پاشد رو تخت الکی دودرجا زد وخودشو زد به دیوونگی.

بهش گفته بودن اینکارو بکنی سزارین میشی🤣🤣ولی امان از دل غافل که تا داشتیم برا عمل امادش میکردیم خودشو لو داد ودکترم لج کرد گفت من تویکی حتما طبیعی میزاوونمت شده با وکیوم.😂😂

یکی دیگم هم بود از اتباع  بود اون خنده دار نبود بجاش کاری کرد که تو دلمون فحشش میدادیم.کاری کرد ۱۱ شب افطار کردم.

خیلی اذیت کرد.خیر سرس دوقلو باردار بود وروزه هم گرفته بود.فاز گرفته بود که نه حتما شوهرم گفته طبیعی.(اونم دوقلو که یکیش ترنسه😑😑)

یکیش طبیعی تو راه روی زایشگاه با پارگی درجه ۳😑😑اون قلو سزارین.لباسم نیاورده بود برا بچه هاش.بعدم خیلی کم خون بود تا ۱۰روز موند رودستمون 😒😒.

دکتر درمانگاهشم نامه داده بود برا سزارین ولی این نیومده بود.یعنی با بارداری دوقلو تا اواخر ۳۹ هفتگی ختم حاملگی نشده بود😣😣.صبر کرده بود دردش بگیره فکر کرده اینجوری هرردو طبیعی میشه بزاد😑😑

دلم میخواست ۱۱ شب بازبون روزه بگیرم یه دل سیر بزنمش.

خانم صبر کرده بود دم در زایشگاه افطارشم کرد واومد تو ما اصلا یه ابجوشه نخوردیم این زرتی اومد تو😒😒فکر نکنم روزشم قبول باشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

چقدر خوب زاییدی.من اصلا نتونستم طبیعی بیارم.۱۰ساعت درد کشیدم .

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

من کلا وقتی درد داشته باشم یا اعصابم خرد باشه نمیتونم داد و بیداد کنم، اون روز هم خیلی درد داشتم، دو روز قبلش هم دردم شروع شده بود، فقط اشک می ریختم، هی ماما و پرستار میومدن میگفتن میتونی جیغ بزنی داد بزنی، راحت باش

ولی من واقعا نمی تونستم فقط اشک میریختم

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

خاطره ی خوبی ندارم از زایمان ۱۲ساعت درد کشیدم بعدشم که سزارین ماماهم که یک پرستار گند اخلاق بود یعنی اینجا شهر ما همه اینجورین اصلا وظیفشونو درست انجام نمیدن مگه اینکه پارتی داشته باشی

باحال بود. ولی میگم مگه شکم اول نبودی؟؟پس چطور اپی واینا بهت نزدن؟؟ شکم اول اونم به‌پهلو پارگی مید ...

ااااا یعنی چجوری ترنسه 🙄🙄🙄

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
باحال بود. ولی میگم مگه شکم اول نبودی؟؟پس چطور اپی واینا بهت نزدن؟؟ شکم اول اونم به‌پهلو پارگی مید ...

😆😆بهتون خسته نباشید میگم کارتون واقعاسخته،بعضی زائوها هم اذیت میکنن،چراعزیزم چنتابخیه برام زدن پارگی داشتم ولی اصلا نفهمیدم همش خواب بودم صدام میزدن بزورچشام وامیشد

دکتر مرد هم تو اتاق سزارین هست؟ آخه اون لباسایی که میدن بپوشه بیمار پشتش لخته 😵😵

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
خاطره ی خوبی ندارم از زایمان ۱۲ساعت درد کشیدم بعدشم که سزارین ماماهم که یک پرستار گند اخلاق بود یعنی ...

منم۱۲ساغت دردکشیدم ولی لحظه زایمانم خیلی سریع بودچن ثانیه طول نکشید