2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست

خانوما من تو ماه هشتم بارداری الان چند شبه متوالی با آب سرد دوش گرفتم در حدی که یخ کردم چون پمپ آب ساختمون خرابه و آبگرمکن روشن نمیشه.به نظرتون به بچه ضرر داره؟؟ لطفا بگید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوبار سزارین کردم خاطره خوبی ندارم

دومی سخت تر بود؟ 😢

منم خاطره خوبی ندارم، همش میگم کاش فاصله زیاد بود وی بک انجام میدادم

اما خییییلی کمه هر دکتری گفتم میگن ریسک نمیکنیم، یا میگن بیا فلان بیمارستان که هزینش از سزارین بیشتر شه!

اونم اگهههه زود و بدون درد سر زایمان کردی؛ وگرنه سریع میبریم اتاق عمل

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

من سزارین بودم چون خیلی ترسوام تواتاق عمل اقاهه ک میخواست امپول بی حسی بزنه ب کمرم مدام تکون میخوردم بیچاره کلی اذیت شداخرگفت توعرق منودراوردی همش بهش میگفتم بیهوشم کن میترسم یه ماسک اکسیژن خالی گذاشت دردهنم گفت نفس بکش بیهوش میشی منم تندتند نفس میکشیدم😁خبری ازبیهوشی نبودفهمیدم سرکارم گذاشته اینقدغرزدم اخردماغموکشید😂

تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
ببخشید من تجربه زایمان ندارم الانم حامله ام مگه موقع زایمان همه کنار همن یعنی تو یه سالن هستند 

نه ایشون دولتی بوده صد در صد و طبیعی اورده 

دولتی همینه اصلا توجه ندارن که

منم باردارم ایشالا سزارین میخوام راحت  

چرا مدفوع کرده بود رو تخت⁦🤷🏼‍♀️⁩??? چرا نرفته بود دشوری

پرستارا نمیذارن برن دسشویی اون مدفوع هم بخاطر زور زدنه عزیزم بخاطر همون نزدیک زایمان باید سبک بخوری 

من عشق آرزو کردم تو برآورده شدی❤
چرا از اول طبیعی زایمان نکردین؟

جفت سرراهی بود، تا هفته آخر هم آمپول پرولوتون میزدم ! چون خطرناکه انقباض و درد تو اون حالت، اگه خونریزی کنه جفت جون خودت به خطر میفته.

خیلی دوس داشتم!  نمیشد 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

خداروشکر جفتشو سزارین با بیهوشی  بودم راحت رفتم ‌و برگشتم

اینا رو می‌شنوم میترسم 

اصلا توانشو ندارم و نداشتم 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
نه ایشون دولتی بوده صد در صد و طبیعی اورده  دولتی همینه اصلا توجه ندارن که منم باردارم ایشالا ...

شهر ما که دولتیش هم عالیه واسه طبیعی!

زنداییم ۵ سال پیش اومده بود زایمان اولش اینجا، میگفت همه اتاق جدا دارن واسه خودشون با امکانات کامل حموم، دستشویی، تخت مخصوص زایمان و تخت راحتی و....

یه ماما هم مدام حواسش هست بهت اصلا تنهات نمیذاره، مخصوصا ساعت آخر که رو تخت زایمانی

چند روز پیش هم دومین بچش همین بیمارستان دنیا آورد، کاملا رایگان و فوق العاده راضی

همه مامانا باید از چند ماه قبل تحقیق کنن واسه انتخاب بیمارستان و بازدید از زایشگاه هم تا جایی که تونستن و اجازه دادن برن! وگرنه بپرسن که چطوریه

اخه کلا میگن چیزی نخورین که اگه سزارینی شدین سرییع ببریم اتاق عمل برای همین من سر دوتا دخترام صبحون ...

کلا منکه بختطر دردم نتونستم بخورم اما خب چون کمخونم بودم شوهرم کامپوت آلبالو برام خریرد سریع خوردم کمی انرژی گرفتم خیلی خوب بود

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.