2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
چطوری روز زایمان ناهار خوردی؟ من سر دوتا دخترم هیچی نخوردم

منم هم اینکه تا ی لقمه اومدم بزارم دهانم دردم میگرفت کوفتم میشد. دیگه لب نزدم هم اینکه مینرسیدم سر زایمان دسشویی کنم چیزی نخوردم

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دولتی بود تو اتاق چهارتا زائو بودیم ولی خصوصی ایجورنیس

بی انصافا بعد اونوقت میگن چه فرقی داره خصوصی یا دولتی تو خصوصی یک پرستار مخصوص زائو میذارن دکتر هم از نیم ساعت قبل هست 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

منکه سزارین بودم به هوش اومدم دیدم بالاتنه لختم بچموهم لخت انداختن روم داره شیر میخوره ماما یا پرستار بالا سرم بود هی میگفت بچه باید یک ساعت تماس پوستی با مادرش داشته باشه خانم الان چند دقیقه است بچه بغلته میگفتم نمیدونم خوابم میاد بیهوش میشدم پامیشدم می‌پرسید 😂😂 بعدشم بردنم بخش خودم راحت رفتم رو تختم خوابیدم پرستار میگفت افرین چه مریض خوبی بعد هم یکسره میومدن اموزش شیردهی و آروق گرفتن و خواص شیرمادر و ازین جور چیزا میدادن بعدش سوال میپرسبدن ببینن یاد گرفتم انگار مدرسه است 😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ببخشید من تجربه زایمان ندارم الانم حامله ام مگه موقع زایمان همه کنار همن یعنی تو یه سالن هستند 

توی بیمارستان خصوصی اینطور نیست یه اتاق بزرگ با همه تجهیزات برای یک نفره

خب الحمدالله که  ما همچین مشکلی نداشتیم  زودتر از موعدم چیز میشیم 😂😂😂😂😂

خدا نکشت

منم استرس اینو دارم

یکی از دوستام پزشک ماماس

دیده که تو بعضی زایمانای طبیعی بچه به خاطر فشار دچار فلج مغذی و یک بیماری دیگم گف یادم رف

خودش ب همکارش ک ماما بود گریه میکرد میگف من میخام سز بشم تروخدا طبیعی نشم

دیگ همکارش از ترس اینکه خدایی نکرد بچه واقعا اون اتفاق واسش نیوفته و عذاب وجدان نگیره سز کرد

البته همکار بودن وگرنه ب راحتی قبول نمیکنن سز کنن

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم این خط جدید rasta_bano کاربری اولم بود که با ایمیل بود نمیدونم چرا بالا نمیاد به نی نی یارم گفتم توجه نکرد ...... دختر خردادم 🥰😍 متاهل و متعهد به عشقم همسرم و عاشق بچم بخصوص پسر دعا کنین بچه دار شم سالم و خوشگل .... تیکرم برای حل مشکلام هست یک صلوات مهمونم کن
جدیدا اختیاری شده ک

کجا اختیاریه عزیزم؟فقط بعضی دکترا قبول میکنن اونم با زیرمیزی دادن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
عزیزم تو روز زایمان حتی ثبحانه هم نباید بخورت چه برسه به ناهار.امپول فشار تو اتاق زایمان میزنن.

من تو اتاق درد بودم آمپول فشارزدن،هنوزدردام شدیدنشده بودن،ناهارآوردن واسم گشنم بودشدید،کسی هم گیرنداد،نمیدونم شایددولتی بودواسشون مهم نبود

نه به این جزییات 

والا جزئیات خاصی نگفت روند زایمان بود که همه ی ما میدونیم 

همیشه باید جور ول گردی و هرزگی مردا رو ما زنا بکشیم تو فضای مجازیم خفه خون بگیریم حتی 😒

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
من یه زایمان سزارین داشتم ۵سال و نیم پیش میترسم برا دیماه ک باید زایمان کنم ک دیگه ۶سال میشه بهم بگن ...

الان اختیاری شده قبول میکنن نگران نباش

من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚
برای زایمان اتاقتو عوض میکنن 

اره سر بچه رو ک ببینن میبرن اتاق زایمان با ویلچر.دیگه اونجا نهایت زور رو باید زد و پنج دقیقه طول میکسه تا نینی بیاد .اوخعی خیلی خوبه اون لحظه.🤩😍