2777
2789

من میخوام تغییر کنم از لحاظ اخلاق و میخوام زندگیمو از اول شروع کنم نمیخوام ادمی باشم که الان هستم میخوام اخلاقم تغییر کنه  چیکار کنم میخوام خودم تغییر کنم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم... #دلارام_هسدم                              #هیدن_دلی_بت            زهرام باوانم                   لامصب خب کوری مگع؟ کاربری دخترخالم رو گرفتم هی نیا بگو چرا تاپیکات اینجوریع خو امضام رو بخون لامصب کوری؟؟؟🌚

چ جوری بودی؟

چ جوری بشی؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ جوری بودی؟ چ جوری بشی؟

ادم خوبیم دست دل بازم خوش اخلاقم میخوام یه جور دیگه شم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم... #دلارام_هسدم                              #هیدن_دلی_بت            زهرام باوانم                   لامصب خب کوری مگع؟ کاربری دخترخالم رو گرفتم هی نیا بگو چرا تاپیکات اینجوریع خو امضام رو بخون لامصب کوری؟؟؟🌚

چیزی که میخای بشی رو روی یه کاغذ بنویس . من یه جا میخوندم یه کاری رو 40 روز انجام بدی عادت میشه . شروع کن گام به گام خودتو عوض کردن مثلا 40 روز اول بگو باید صبح زود بیدار شم و فلان کارو بکنم اگه موفق شدی برو سراغ گام بعدی. تغییر یه دفعه ای نه برای خودت و نه برای اطرافیانت خوب نیست .

زندگی جدیدی رو شروع کن اهداف داشته باش .. 

برنامه ریزی کن بخند همیشه با هر کسی مثله خودش رفتار کن .. حالا دقیق نمیدونم اما همیشه ت زندگی این ب درد میخوره ک می‌بخشم چون قلبم آروم میگیره اما فراموش نمیکنم چون تجربه ها روزای خوبو میسازن

ادم خوبیم دست دل بازم خوش اخلاقم میخوام یه جور دیگه شم

اوه

مثل من میخوای عوض بشی

خواستی چیزی وببخشی یه ان فکرکن ببین طرفت ارزش داره یانه

خوبی خواستی بکنی ببین طرفت لیاقت داره یانه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!