2777
2789
عنوان

موم سرد سطلی چه مارکی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 20 پست
اهان من سشوار رو میگیرم روی سطحش گرم شد برمیدارم با پشت چاقو نازک میزنم و... 

خیلی روشت عالیه منم قبلا با پشت چاقو انجام می‌دادم یه مدته کاردک اپیلاسیون خریدم خیلی بهتره

به خود خزیده و محکم، چو کوهساران زی... 
خیلی روشت عالیه منم قبلا با پشت چاقو انجام می‌دادم یه مدته کاردک اپیلاسیون خریدم خیلی بهتره

واقعا؟ 

ببین این کاردکایی که تو خودشون هست پلاستیکیا که من راضی نبودم

اینکه شما خریدی با اونا فرق داره؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا؟ ببین این کاردکایی که تو خودشون هست پلاستیکیا که من راضی نبودماینکه شما خریدی با اونا فرق داره ...

آره عزیزم دسته‌ش چوبیه و خودش استیله یه بیضی درازه 

آره عزیزم دسته‌ش چوبیه و خودش استیله یه بیضی درازه

من یبار با استیل زدم نگو داغ شده دستم تاول زد 

بعد میگما بیکینی رم برمیداری ؟ چجور برمیداری من نمیتونم 

حتی زیر بغلمم تنهایی نمیتونم باید یکی واسم بندازه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
من یبار با استیل زدم نگو داغ شده دستم تاول زد بعد میگما بیکینی رم برمیداری ؟ چجور برمیداری من نمیتون ...

باید حواست به دما باشه دیگه  

اره واسه بکینی اولین بار پماد بی حس کننده زایلاپی رو یه لایه ضخیم بزن رو پوستت مراقب باش داخل بدنت نره که میسوزه یخورده صبر کن تا بی حس بشه و ادامه ماجرا

من رو چارپایه کوتاه میشینم و تمیز میکنم

باید حواست به دما باشه دیگه اره واسه بکینی اولین بار پماد بی حس کننده زایلاپی رو یه لایه ضخیم بزن ر ...

چ جالب امتحان کنم یبار 

من فقط قسمت بالاشو میتونم بندازم زیر شکم . بقیه شو نمیتونم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید