2777
2789
سلام نی نیم تازه به دنیا اومده خسته شدم شب ها نمیذاره بخوابم روحیه ام که نابود شده چکار کنم تا کی این اوضاع ادامه داره ؟
خدا قوت ..هر بچه ای فرق میکنه..بعضی ها تا ٤٠ روز اینجوری هستن ..بعضی ها هم تا ٤-٥ ماه..بسر من تا ٤ ماه اینجوری بود..ولی هم شما عادت میکنی هم خواب اون به مرور درست میشه..
این نیز بگذرد❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قدم کوچولوت مبارک بچه ها چندماه اول شبا بیدارن روزا خوابن این توبچه ها فرق میکنه ولی معمولا دوسه ماه طول میکشه حالا کم وزیاد داره
پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود
به سلامتی خانومی تا پایان شیردهی همینه البته غذا خور بشه بهتر میشه چون سیر میشه کمتر واسه شیر بیدار میشه یه وقتایی بزارش پیش کسی برو یه گردش یا خرید روحیتم بهتر میشه همش پیش خودت نذار که وابسته بشه بهت بعدا که بزرگتر بشه بخاطر وابستگیش بهت اذیت بشی
خدا جونم لطفا همیشه مواظب دخترای گل من و بابایی مهربونشون باش هیچ وقت ما رو از هم جدا نکن امین
ناراحت شدم واست خانوم امین امیدوارم همه این روزای خوب وسخت به زودی واسه شمام اتفاق بیفته وخدا بهت یه بچه سالم وصالحهدیه بده
خدا جونم لطفا همیشه مواظب دخترای گل من و بابایی مهربونشون باش هیچ وقت ما رو از هم جدا نکن امین
اگه قابل بدونی چشم دوست عزیزم انشالا به زودی زود نوبت شما میشه مادر بشی خدا بزرگه تو ماه محرم نذر کن چهل شب زیارت عاشورا بخون من ازش حاجت گرفتم انشالا شمام حاجت روا میشی