2777
2789
عنوان

آقای زاهد از کاربری مامان لیانا برای دوستاش خبر میگیریییییییید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 41 پست
آقای زاهد حداقل اگه براتون مقدور نیست یا نمیتونید کاری انجام بدین یه خبر به ما توی این تاپیک بدین
بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.
آخیی لابد بخاطر دندونشه شاید لثه هاش متورمه نمیتونه بخوره گلوشو اذیت میکنه والا فکر نمیکنم تا دورش نکذره بشه کاریش کردولی من از دوستم شندیم که نینش اینجوری بود اون هرشب بهش فرنی میده وتوشگلاب ونبات میریزه ومیگه خیلی ارومتر شده وغذا خوردنش بهتر شده بهتره حپاسشو پرت کنی مپقع غذا جوری که اصلا نفهمه داره غذا میخوره مثل کاری که من برای بنمیامین میکنم یا حغجغشو عروسکشو هی بیار حلوشو ببر یا غذارو ببر تا نزدمی دهن عروکسش بعد بگو نه وتندی بذار دهن خودش شاید اگر از بازی خوشش بیاد غذاشو بخوزه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره آقای زاهد اگر نشد حتما تو این تاپیک بهمون بگید تا ما ها الکی دل خوش نباشیم بقیه دوستاشم احتمالا صبح بیان جون من ادرس دادم بهشون شادید نزدیکه به پونزده نفر ا از تاپیک من منتظرز شنیدن یه خبر از این دپست هستیم من...کیمیا..الی.،ثمره....مارال...آوا و نوا...هستیا....خوش خنده...مامان دانیال و ویانا....بهار ....و.....
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
همه کار کردم به خدا اشکم در اومده تارحدی که بردمش دکتر. بهم گفت چند روز تحمل کن احتمالا داره دندون در میاره. الان که یه هفتس .من در تعجبم چرا نگه میداره حتی دهنشم باز میکنه بخوره ولی یه ربع نگه میداره توی دهنش .این عجیبه برام باز اگه دهنشو فقط باز نمیکرد راحت تر بود ترفند بزنم که دهنشو باز کنه
بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.
2805
میترسم یاد بگیره این کارو حالا حالا انجام بده و ویتامینای مورد نیاز به بدنش نرسه همین جور ضعیف بمونه
همونه بخاطر دندونه یمخاود بخوره ولی اذیته بچه از ژل براش استفاده کردی شاید ارومش کنه تگر هم نمیخوای ژل بزنی دیفن هیدرامین بمال به دستت بکش رو لقه هاش ارومش میکنه
بابا یه پا دکتریاااااا .اتفاقا دکترش گفت دو سه روز دیفن بده من یه روز دادم از بس که اعصابم خرد بود به خاطر غذانخوردنش بیخیالش شدم حالا حتما از فردا بهش میدم راستی بنیامین نمیشینه؟الان تاپیکتو دیدم
راستی توی رو رؤک میزاریش . الان دو سه هفته ای آیدا وقتی میشینه دیگه نمیافته با رو رؤک هم خیلی با سرعت همه جا میره و سرک میکشه خیلیم خوب بلند میشه توی رو روک وایمیسته.آخه چند وقت بود مرتب میذاشتمش توی روروکو.میخوای اینم امتحان کن
ولی آیدا نه سینه خیز میره نه چهاردست و پا نه جایی رو میگیره که بلند بشه ولی خودم میزارمش کنار مبل قشنگ پاهاشو میزاره زمین کلا یهو حرکتاش بهتر شد بنیامینم یه دفعه چند تا حرکتو باهم انجام میده اصلا نگران نباش
کیمیا چند ماه گذشت تو هنوز باور نکردی من دکترم نه بابا کیمیا جون دلمو خون کرد این بچه آیدا الان سینه یا چهار دست وپا میره؟
خخخخخخ آیدا واسه من هواس نذاشته که خواهر یادم نبود دکتر تاپیک هستی نه نمیره
کییما جون روروئک رو اصلا دوست نداره دمین که شد حییییغ میکشه وای عزیزم من دیگه خیلی خولبم یماددبرم لالاکنم که سه ساعت دیگه بنی بیداره با اجازت گلم آیدا رو ببوسش
خوب خدارو شکر. کلا آیدا و بنیامین میخوان منو تو رو دق بدن تا یه کاری بکنن میگن هربچه ای که تویه کاری کنده تو یه کاره دیگه از بقیه جلوتره ماشاله بنیامین باهوشه از کارایی که میگه انجام میده میگم میدونم نمیتونی بیخیالش بشی ولی اینا اینجورین دیگه
قربونت توهم بنیامین و ببوس شبت بخیر
2810