2777
2789
عنوان

درماه چقدر هزینه میکنید برا تنقلات بچه هاتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 30 پست

به اندازه براش میخرم. با باباش که میره بیرون فقط براش مضرات میخره مثه ادامسهای گرون و ابنبات و لواشک و لم لپ و شکلات. بامن که میره بیرون شیر و فتیر و دفتر نقاشی و ابمیوه و میوه واینا میخرم. اصن دوس ندارم مضرات بخرم

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه منظور شکلات و چیپس و پفک بنظرم اصلا خوب نیست 

اگه بچه تو دوست داری چیزای مضر نده بهش به جاش اجیل و مغزیجات خرما کشمش میوه بده بخوره

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
2805

من خیلی ،درسته شاید سالم نباشه وای تو این زمونه تفریح و سرگرمی بجه ها تو خونه همینه  .دوست ندارم بچه م جای دیگه ببینه بخواد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
در ضمن همه بچه ها عاشق خوراکین هر چقدرم بدی بهشون بازم کمه ...بیچاره پسره ک خونه شما چارتا خوراکی خو ...

چتبار تاپیک زدم درموردش مادرش واقعا زن خوبیه دوستمه اگ بخامم کمتر رفت امد کنم بهم زنگ میزنه خجالت میکشم هرروز میان خونمون تا میاد میگ گشنمه یه چی نیس بخورم الان یک سال و نیمه اینجوریه احساس میکنم ازم سواستفاده میکنه دیوار ب دیواریم نه سالشه همچین بچه هم نیست بدون اجازه میره سریخچالمون شوهرم وقتی میاد خونه اونا هم اینجا باشن دسش پر پلاستیکه چشمش همش دنباله پلاستیکا هس ک چی توشه شوهرم اون روز بهم گفت 😑بخدا حرف یه روز دوروز نیست یک سال و نیمه خانوادش خسیسن و فکر پول جمع کردن تازه اینایی هم که میخورن رو مسخره میکنن میگن کسی تو شکم ادمو نمیبینه که چی خوردین ادم باید جمع کنه مثلا خیلی فکره اقتصادی میکنن بچشون همیشه چشم گرسنه هست انگار از ادم سواستفاده میکنن 

من اگه ماهی یک میلیونم بزارم کنار برا بچم قطعا مدیریت خریدو یادش میدم قرار نیس هرچی خواست براش بخرم و خودشم اینو میدونه که چی ضرر داره چی برا سلامتیش خوبه

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
اسی شما همونی ک با همسایه وبچه هاتون رفتین پارک شما برابچت خرید کردی همسایه هیچی نخرید ؟

اره همون که بهم حمله کردن چرا برا بچه دوستت نخریدی درصورتی که مامانش دم در وایساده بود نگاه میکرد 😕

من پسرم کوچیکه براش مغزیجات و بیسکوییت و میوه خیلی زیاد میخرم

شکلات هم دوست داره خیلی که بهش زیاد نمیدم

نمیدونم چقدر هزینش میشه

ولی مغزیجات و توت خشک و مویز همیشه باید باشه خونمون

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
اره همون که بهم حمله کردن چرا برا بچه دوستت نخریدی درصورتی که مامانش دم در وایساده بود نگاه میکرد 😕

درسته یادمه 

به نظر من باهاش رفت وامد نکن چون معلومه رفتارش داره اذیتت میکنه همش تو فکرشی ولش کن 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

منم پسرم خیلی میخوره.. حتی صورتش زرد شده... دیگه تنبیهش کردم بهش گفتم اصلاا نمیخوری..فقط بستنی و شیر 

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
2810