2777
2789
عنوان

ورودم ب نی نی سایت🦄🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 122 پست
ار جان

مگه من نگفتم تو پرت ها منو تگ کن بخونم🙁🙁راستی این تلفظ پرت چی هست

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
مگه من نگفتم تو پرت ها منو تگ کن بخونم🙁🙁راستی این تلفظ پرت چی هست

یادم میرع 

بخاطر شخصیت پرتی ک دارم میگم 

حواس درست و حسابس ندارم

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان کلا سن من مده همه دنسرا همین سن را دارن و مامانمم این کامنتا رو ببینه ناراحا میشع لطفا بی احترا ...

من بی احترامی نکردم یاد بگیر کار مردم. ربطی به تو ندارن 

تو رو خدا تمرکز کن 

شاید اونا هدفشون مربی دنسه 

تو چی ؟

هدفت نی نی سایته

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔