2777
2789
عنوان

ورودم ب نی نی سایت🦄🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 122 پست
همینجا هستن😄

عزیزم مادر شما واقعا چجوری اجازه دادن تو سایتی که خانم های ۲۰ - ۳۰ ساله مشکلات و مسائل بزرگسالان رو مطرح میکنن عضو بشید؟

واقعا داریم به کجا میریم؟؟

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه نکنی ها میبرنت زندان🥺

این ترور استثنا صواب هم داره😐🚬

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
پس سابقه تاخیر داری تیروئید نداری؟ حتما برو دکتر اگ ازدواج کردین یه سونو داخل رحم بده ببین مشکلی ن ...

مجردم عزیزم🤗

مرسی برایه راهنماییت

شاید تیروئید داشته باشم🤔

علائم کم کارش رو تو نت زدم و داشتم. ههمشو اما گفتم‌شاید دارم زیادی بزرگش میکنم...

مادرم هم میگه به خاطر فشار روحیه مشکلی نداری!😅

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
مجردم عزیزم🤗 مرسی برایه راهنماییت شاید تیروئید داشته باشم🤔 علائم کم کارش رو تو نت زدم و داشتم. ...

انشاالله چیزی نباشه

شایدم کیسته یاشایدم از همون تیروئید

عفونتو استرس هم میشه

ولی نترس توکل بخدا چیزی نیست♥️

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
انشاالله چیزی نباشه شایدم کیسته یاشایدم از همون تیروئید عفونتو استرس هم میشه ولی نترس توکل بخدا چ ...

انشالله😘

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
چراااا ؟؟؟ براخودت متاسف باش  زودقضاوت# نکن  

خیلی معذرت میخوام سوءتفاهم پیش اومد

من فکر کردم شما مامان استارتر هستید 

اخه گفته بود مامانم تو سایته و ما هم ازش خواستیم تگش کنه 

دیدم شما اون پست رو ریپلای کردی فکر کردم مامان استارتر هستید

بعد که رفتم دیدم مامان کاربر دیگه ای هستید

شرمندم🙏🏻

به خاطر دلایلی به زودی لغو کاربری میزنم🙂ولی به محض اینکه لغو کاربری زدم دوباره عضو میشم😁دوستتون دارم🙂❤
خیلی معذرت میخوام سوءتفاهم پیش اومد من فکر کردم شما مامان استارتر هستید  اخه گفته بود مامانم ...

خواهش میکنم نه مامان کاربر دیگه نیستم چون چندسال ازش بزرگترم میگه مامان دوست مجازیه 😉😁

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
خواهش میکنم نه مامان کاربر دیگه نیستم چون چندسال ازش بزرگترم میگه مامان دوست مجازیه 😉😁

چقدر عالی

به هر حال بازم عذر میخوام🙏🏻💙

ژینا برگشتیییی😍😍😍😍؟؟؟؟؟

ار جان

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh