2777
2789
عنوان

ورودم ب نی نی سایت🦄🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 122 پست

اینجا نباشه میره ایستا نصب میکنخ بدتره که

عزیزم تاپیک رو قفل کن

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
واقعا با این ادبیات و بدون غلط املایی دوازده سالته؟ @نی_نی_یار_5     هنوز بچه ای دختر& ...

الان کلا سن من مده همه دنسرا همین سن را دارن و مامانمم این کامنتا رو ببینه ناراحا میشع لطفا بی احترامی نکنین 

من یه دختـــــ♥️ــــر خاصــــ😍ـــــم چون خـــ♾️ـــودم خاستم❤️❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این سایتو از کجا میشناسی؟؟😐

قوانینو خوندی ورود افراد زیر ۱۵ سال ممنوعه

اینجا مناسب سن تو نیست 

میخوام یه رستوران بزنم بعد تو غذا ها مرگ موش بریزم هرچی فود تستر تو اینستاگرام هست دعوت کنم برا افتتاحیه                          

مامانِ اینو بیارید برای من ترورش کنم 😐😐😐🚬

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
شما پریود نمیشی؟

چرا اما منظم نیست گاهی ۲ ماه یک بار گاهی ۴ ماه گاهی سر وقت

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
چرا اما منظم نیست گاهی ۲ ماه یک بار گاهی ۴ ماه گاهی سر وقت

پس سابقه تاخیر داری

تیروئید نداری؟

حتما برو دکتر اگ ازدواج کردین یه سونو داخل رحم بده ببین مشکلی نباشه خدانکرده

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
نه تورو میخوایم نکن باخودت اونجور🙄

بزار فکرامو بکنم حالا 😶

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
نه نه خون نجس خودتو کثیف نکن🥴

باشه حالا چون اصرار دارید کاریش ندارم فعلا😐🚬